Cele mai citite
 


Victor Ponta: Opoziţia l-ar fi lăudat pe Boc dacă l-ar fi numit pe Bogdan Aurescu ministru de externe
miercuri, 25 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele PSD, Victor Ponta, susţine că opoziţia l-ar fi lăudat pe premierul Emil Boc dacă l-ar fi propus pe Bogdan Aurescu ministru de externe după demiterea lui Teodor Baconschi, însă nu este cazul deoarece şeful Guvernului "a dat încă o palmă unui tehnocrat aşa cum i-a dat lui Raed Arafat".
"Regret faptul, dar acum e consumat, că Boc a dat încă o palmă unui tehnocrat aşa cum i-a dat lui Raed Arafat. Dacă l-ar fi propus pe Bogdan Aurescu, noi, cei din opoziţie, nu am fi putut decât să-l lăudăm pentru asta. Dar Boc, în stilul lui obişnuit, a dat o şpagă trădătorilor pentru ca aceştia să nu dezerteze acum când strada e împotriva lor", a spus marţi Victor Ponta într-o conferinţă de presă la Iaşi.
Copreşedintele USL a subliniat că tehnocraţii trebuie convinşi că nu trebuie să plece din sistem şi că locul lor după alegeri este tot acolo.
La rândul său, liderul PC, Daniel Constantin, a afirmat că premierul Emil Boc "a încercat să dea o şpagă poporului român, a văzut că nu a mers, acum încearcă la UNPR".
Totodată, preşedintele PNL, Crin Antonescu, consideră că Teodor Baconschi "a fost o slugă de mâna a doua".
"Am ajuns să avem un ministru de externe atât de nesemnificativ astfel încât azvârlirea lui afară pe scări e un lucru secundar pe agenda zilei de ieri", a spus Antonescu.
În opinia copreşedintelui USL, Baconschi nu s-a ocupat de nimic serios în materie de politică externă. AGERPRES/(A, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olguţa Vasilescu: PSD cere imperativ Guvernului să deblocheze posturile din sănătate PSD cere imperativ Guvernului Boc să deblocheze posturile din sistemul sanitar, angajaţii din sănătate nefiind bugetari, ci plătiţi din fondurile Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, senatorul social-democrat Lia Olguţa Vasilescu, purtător de cuvânt al...
O.Brânzan:tragedia de la Giuleşti putea fi evitată dacă se aplica programul din 2004 Fostul ministru al Sănătăţii Ovidiu Brânzan (PSD) a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că tragediile din spitalele româneşti, în care se înscrie şi episodul de la Maternitatea Giuleşti, puteau fi prevenite, dacă se punea în aplicare un program demarat de el, în 2004, prin care urmărea renovarea...
Românii şi-au ejectat primul ministru, cine urmează? (The Guardian) Scalpul lui Emil Boc este doar ultima victorie pentru protestatari, care nu sunt dispuşi să tolereze bufoneriile preşedintelui lor jucător, scrie marţi The Guardian într-un comentariu privind situaţia din România.
Victor Ponta: Am dovedit în aceste şase luni că ştim să guvernăm România Uniunea Social Liberală (USL, alianţă, la guvernare) a dovedit în aceste şase luni că ştie să guverneze România şi să înveţe totodată din greşeli, ceea ce este la fel de important, a afirmat, joi seară, primul-ministru Victor Ponta, preşedinte al Partidului Social Democrat (PSD) şi copreşedinte USL.
Ponta: Raed Arafat va primi o invitaţie de a reveni, într-un viitor guvern al USL, în funcţia pe care a părăsit-o Fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, va fi invitat în viitorul guvern USL să-şi reia funcţia pe care a părăsit-o astăzi, a declarat marţi preşedintele PSD, Victor Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara.
Guvern: Demisia lui Raed Arafat a fost înregistrată la Cabinetul premierului Boc Demisia subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a fost înregistrată marţi la Cabinetul premierului Emil Boc, a anunţat Biroul de presă al Guvernului.