Cele mai citite
 


Voluntarii de la Crucea Roşie au împărţit ceai protestatarilor din Piteşti
miercuri, 25 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Voluntari ai Societăţii Naţionale de Cruce Roşie au împărţit ceai cald participanţilor la mitingul neautorizat desfăşurat luni seară în centrul municipiului Piteşti.
Voluntarii au împărţit ceaiul de la o masă instalată în faţa intrării în sediul Instituţiei Prefectului Argeş.
Peste o sută de persoane participă luni, pentru a opta zi consecutiv, la acţiunea de protest neautorizată de la Piteşti.
Oamenii strânşi în Piaţa Vasile Milea scandează lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului şi cer alegeri anticipate. Nemulţumirile protestatarilor sunt îndreptate şi împotriva liderilor PDL Argeş, precum şi a prefectului Gheorghe Davidescu.
Alte acţiuni de protest s-au mai desfăşurat luni seară în municipiile Curtea de Argeş şi Câmpulung Muscel, precum şi în oraşul Mioveni. AGERPRES/FOTO PE FLUX/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Manifestări dedicate Zilei Naţionale în mai multe municipii reşedinţe de judeţ din ţară - grupaj Ceremonii de omagiere a eroilor, parade militare şi alte manifestări au fost organizate de autorităţile locale în mai multe municipii reşedinţă de judeţ din ţară, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României.
Peste o mie de oameni au participat la mitingul organizat de USL la Piteşti Peste o mie de oameni au participat la mitingul de solidaritate organizat de Uniunea Social Liberală (USL) marţi seară în centrul municipiului Piteşti, acţiunea de protest desfăşurându-se fără incidente.
Argeş: Miting de protest la Piteşti faţă de situaţia sistemului sanitar Peste 100 de persoane participă miercuri, la Piteşti, la un miting de protest faţă de situaţia din sistemul sanitar în contextul în care, în ultimele zile, trei copii din Argeş au murit, iar alţii sunt internaţi la un spital din Bucureşti.
Argeş: Câteva sute de persoane la mitingul de protest de la Piteşti faţă de situaţia sistemului sanitar Câteva sute de persoane au participat miercuri seară, la Piteşti, la un miting de protest faţă de situaţia din sistemul sanitar, în contextul în care, în ultimele zile, trei copii din Argeş au murit, iar alţii sunt internaţi la un spital din Bucureşti.
Argeş: Elevii care cereau transferul unui coleg cu probleme medicale au renunţat la protest Elevii unei clase a VII-a de la Şcoala 16 din Piteşti, care cereau transferarea unui coleg cu probleme medicale despre care spuneau că îi ameninţă şi refuzau să intre la ore, au renunţat, joi, la protest, potrivit reprezentanţilor Instituţiei Prefectului Argeş.
DSP: Medicii de la Curtea de Argeş aveau obligaţia de a transfera la Piteşti toate cazurile de boli infecţioase Medicii de la Curtea de Argeş aveau recomandări clare să transfere toate cazurile de boli infecţioase la secţia de specialitate a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, însă nu au făcut acest lucru în cazul copilului de şapte ani care a murit după internarea în unitatea medicală, au anunţat miercuri...