Cele mai citite
 


Arad: Echipajele SMURD au intervenit în cursul anului trecut în peste 5.500 de cazuri
joi, 26 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Echipajele SMURD Arad au intervenit în cursul anului trecut, în peste 5.500 de cazuri.
După cum a declarat miercuri, locotenent Sorina Ambruş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Vasile Goldiş' al judeţului Arad, echipajele SMURD Arad au intervenit în 5.504 cazuri, acordând ajutor medical de urgenţă sau descarcerare unui număr de 5.250 de persoane (4.449 adulţi şi 801 copii).
'Comparativ cu anul 2010, numărul cazurilor de urgenţă la care au participat echipajele SMURD a crescut cu 5%, crescând de asemenea şi numărul persoanelor asistate cu 2%, timpul mediu de răspuns al SMURD fiind de 9 minute', a precizat purtătorul de cuvânt al ISUJ Arad.
Ea a adăugat că în cadrul ISUJ Arad funcţionează şapte module SMURD, câte unul în fiecare subunitate, alte două module funcţionând în localităţile Nădlac şi Vinga. ''Toate ambulanţele sunt în stare de operativitate şi pot interveni în orice moment la solicitarea dispeceratului care funcţionează în incinta ISUJ Arad', a mai adăugat lt. Sorina Ambruş. AGERPRES /(AS,A - Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Numărul intervenţiilor în situaţii de urgenţă, în creştere Numărul intervenţiilor în situaţii de urgenţă desfăşurate în luna martie, în judeţul Arad, a fost de 867, cu 39% mai mare comparativ cu luna anterioară, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) "Vasile Goldiş".
Arad: Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-au unit dispeceratele Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, la inaugurarea Dispeceratului medical integrat de la Arad, că prin unirea celor două dispecerate - de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) - s-a urmărit eficientizarea acestor...
În luna mai, în judeţul Arad s-au produs 727 de situaţii de urgenţă Arad, 3 iun /Agerpres/- În luna mai a acestui an, în judeţul Arad, s-au produs 652 de situaţii de urgenţă, 615 dintre acestea fiind gestionate de subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Vasile Goldiş' Arad, 106 de către serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă...
Teleorman: Ambulanţele SMURD au intervenit anul trecut la 4.560 situaţii de urgenţă Ambulanţele de la Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman au intervenit în perioada cuprinsă între luna aprilie 2012, când a fost înfiinţat, şi sfârşitul lui decembrie la peste 4.560 de situaţii de acest fel.
Arad: Exerciţiu de verificare a planurilor de urgenţă externă, pe platforma fostului Combinat Chimic din Vladimirescu Arad, 24 oct /Agerpres/- Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Vasile Goldiş' al Judeţului Arad a desfăşurat luni, pe platforma fostului Combinat Chimic din comuna Vladimirescu, un exerciţiu de verificare a planurilor de urgenţă externă la operatorii economici cu risc major (care folosesc în activitatea...
Arad: Punctul de lucru al ISUJ, amenajat în comuna Vladimirescu, a devenit operaţional Punctul de lucru al Detaşamentului de Pompieri Arad din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Vasile Goldiş', amplasat în comuna Vladimirescu, a devenit operaţional începând de vineri.