Cele mai citite
 


Brăila: Investiţii de 50 milioane lei în sănătate, anul acesta
joi, 26 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Investiţiile care vor fi făcute anul acesta în sănătate la nivelul judeţului Brăila vor fi de 50 milioane lei, după cum a anunţat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
'Vom continua şi anul acesta investiţiile în sănătate şi vom băga 500 de miliarde lei bani vechi. Sper ca, în şedinţa de vineri, când vom aproba bugetul, să nu avem probleme din acest punct de vedere. E o normalitate ceea ce se întâmplă astăzi în sănătatea brăileană. E normal să facem investiţii în sănătate', a declarat Stancu.
Sănătatea va reprezenta prioritatea numărul unu în ceea ce priveşte investiţiile din judeţul Brăila în 2012, potrivit preşedintelui CJ, care a precizat că, în primă fază, se doreşte modernizarea a 11 săli de operaţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă, în valoare de patru milioane de euro.
Preşedintele CJ a mai anunţat că anul acesta va fi inaugurată secţia de Terapie Intensivă, care se află în proces de modernizare şi vor fi pornite lucrările de reabilitare a secţiilor de Pediatrie şi Cardiologie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă. AGERPRES/(A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: CJ va investi anul acesta 30 milioane lei în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Brăila va investi anul acesta aproximativ 30 milioane lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru modernizarea şi dotarea secţiilor de Terapie Intensivă, Neurochirurgie, Pediatrie şi Cardiologie, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Spitalul Judeţean pregăteşte săli de operaţie, pe care să le închirieze contra cost Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pregăteşte săli de operaţie dotate cu aparatură de ultimă generaţie, pe care să le închirieze contra cost, medicilor din afara unităţii, care doresc să realizeze intervenţii chirurgicale, după cum a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Brăila...
Senatorul Ion Rotaru: Spitalul Judeţean Brăila are şanse reale să obţină categoria a II-a la acreditare Preşedintele Comisiei de Sănătate din Senat, Ion Rotaru, susţine că Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila are şanse reale să obţină categoria a II-a, deoarece întruneşte toate condiţiile pentru acreditarea în această categorie.
Brăila: Preşedintele CJ vrea să angajeze 50 de doctori tineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a anunţat public că vrea să angajeze 50 de doctori tineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, motiv pentru care a început tratativele cu mai multe spitale din Bucureşti.
Brăila: Consiliul Judeţean va investi anul acesta în sănătate 50 de milioane de lei Consiliul Judeţean (CJ) Brăia va investi anul acesta 50 de milioane de lei în sănătate, domeniu care va reprezenta 'prioritatea în ceea ce priveşte investiţiile din judeţ în 2012', după cum a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.