Cele mai citite
 


Brăila: Spitalul Judeţean a semnat primul contract cu un asigurator privat
joi, 26 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a semnat primul contract cu un asigurator privat, respectiv cu Eureko, unitatea spitalicească de la Brăila fiind printre singurele din ţară care au încheiat un astfel de contract, după cum a anunţat, miercuri, preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
'S-a semnat primul contract cu asiguratorii privaţi. Spitalul Judeţean Brăila este printre primele care a semnat un astfel de contract. Acoperim o zonă mai mare decât Brăila cu siguranţă. Costurile se vor acoperi o parte de la CJAS, iar diferenţa va veni de asiguratorul privat. Tarifele pentru Spitalul Judeţean sunt altele. Am fost pentru aceste discuţii la Bucureşti. Noi sperăm să avem şi alţi asiguratori privaţi care vor semna nu numai cu Spitalul Judeţean', a declarat, miercuri, Stancu. AGERPRES/ (A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Tudor Ciprut, de la Spitalul Elias, în discuţii pentru o colaborare cu Spitalul Judeţean Brăila Şeful Secţiei Radiologie şi Imagistică a Spitalului Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti, dr. Tudor Ciprut, s-a arătat interesat de o colaborare cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, după cum a declarat vineri preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a semnat contractul cu CJAS Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a semnat cu Casa Judeţeană pentru Asigurări de Sănătate (CJAS) contractul de finanţare a serviciilor medicale, suma fiind de 8,7 milioane lei pe lună, după cum a anunţat vineri, preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Secţie de Balneofizioterapie de peste 600.000 de lei la Spitalul Judeţean Secţia de Balneofizioterapie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi renovată cu peste 600.000 de lei, potrivit anunţului privind organizarea unei selecţii de oferte pentru atribuirea acestui contract de investiţii, publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Ministrul Liviu Marian Pop mediază conflictul de muncă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Marian Pop, s-a aflat vineri la Brăila pentru a media conflictul de muncă deschis de Sindicatul Judeţean Sanitas la Spitalul Judeţean de Urgenţă ca urmare a faptului că părţile nu au ajuns la o înţelegere privind încheierea contractului colectiv de muncă...