Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Un elev a ajuns la spital după ce a consumat etnobotanice la şcoală
joi, 26 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un elev, în vârstă de 16 ani, de la un liceu din Târgovişte, a ajuns, miercuri, la spital, după ce a consumat etnobotanice într-o pauză.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Raluca Florescu, a declarat că adolescentul din Pierşinari, elev în clasa a IX-a la Liceul Spiru Haret din Târgovişte, a recunoscut că a consumat etnobotanice într-o pauză.
Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru îngrijiri medicale şi pentru recoltarea de probe biologice.
Sursa citată a menţionat că, în funcţie de rezultatul analizelor, se vor face cercetări. AGERPRES/(A - Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: O elevă a ajuns la spital după ce a consumat etnobotanice O elevă de 15 ani a unui liceu din Târgovişte a ajuns, miercuri, la spital, după ce a consumat etnobotanice în curtea unităţii de învăţământ, împreună cu alţi doi colegi.
Dâmboviţa: Etnobotanice, telefoane şi cărţi de identitate lăsate gaj, găsite de Poliţie într-o acţiune de control Peste 150 de plicuri cu substanţe etnobotanice, precum şi telefoane mobile, sume de bani nejustificate, cărţi de identitate lăsate gaj în schimbul achiziţionării de produse au fost găsite de poliţiştii dâmboviţeni la trei societăţi comerciale din Târgovişte, în urma unui control amplu pe linia comercializării...
Dâmboviţa: Elevul înjunghiat lângă un liceu din Târgovişte a fost înmormântat Zeci de persoane, printre care colegi şi profesori, l-au condus pe ultimul drum, joi, pe elevul de 15 ani înjunghiat lângă Liceul Economic din Târgovişte, acesta fiind înmormântat în localitatea dâmboviţeană Dragomireşti.
Dâmboviţa: Suspiciuni de vânzare de etnobotanice la un magazin de comercializare a îngrăşămintelor de plante Târgovişte, 2 mar /Agerpres/ - Poliţiştii au ridicat, miercuri, peste 1.400 de pliculeţe cu privire la care există suspiciuni că ar conţine substanţe etnobotanice, dintr-un magazin de plante şi hrană pentru animale din Târgovişte.
Dâmboviţa: Gândaci la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte este plin de gândaci, iar şeful secţiei de Chirurgie, Jean Popescu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că insectele apar periodic în unitatea mdicală din cauza rezistenţei pe care o capătă la anumite insecticide.
Dâmboviţa: Numărul de paturi, redus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte Consilierii judeţeni au aprobat, joi, organigrama, ştatul de funcţii şi regulamentul de organizare şi funcţionare ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, prevăzând o scădere a numărului de paturi cu 171, de la 1.938 la 1.767.