Cele mai citite
 


Galaţi: Spitalul de Urgenţă are o nouă Secţie de Chirurgie Plastică
joi, 26 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac, a inaugurat, miercuri, noua Secţie de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei.
Lucrările de reparaţii capitale ale secţiei au început în luna iulie 2011 şi au durat şase luni, valoarea totală a investiţiei ridicându-se la 966.000 lei. Banii au fost suportaţi din bugetul Consiliului Judeţului Galaţi.
De la darea în folosinţă a Spitalului Judeţean Galaţi, în 1972, în Secţia de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă nu a avut loc nicio igienizare, doar mici intervenţii locale în anumite încăperi destinate medicilor şi asistentelor.
''Vom continua investiţiile în sistemul sanitar din subordinea Consiliului Judeţului, considerând că este cel mai important lucru pentru cetăţenii judeţului Galaţi. Accesul la un sistem sanitar modern trebuie să fie garantat de fiecare autoritate locală pentru cetăţenii comunităţii sale şi acest lucru reprezintă pentru mine o prioritate. Am investit anul trecut în sistemul sanitar gălăţean aproximativ 6,7 milioane de euro, iar politica de alocare de fonduri pentru această zonă va continua şi în acest an'', a declarat, pentru AGERPRES, Eugen Chebac.
La nivelul Spitalului Urgenţă Sf. Apostol Andrei, Consiliul Judeţului Galaţi are în derulare opt obiective de investiţii, valoarea acestora depăşind 17,8 milioane lei. AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ArcelorMittal Galaţi a donat echipamente medicale de ultimă generaţie Spitalului Judeţean de Urgenţă Producătorul de oţel ArcelorMittal Galaţi a donat echipamente medicale de ultimă generaţie pentru trei secţii ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din municipiu, a anunţat miercuri directorul de comunicare al companiei, Dorian Dumitrescu.
Galaţi: Echipamente medicale de ultimă generaţie donate de Combinatul siderurgic Spitalului Judeţean Galaţi, 4 apr/Agerpres/- Echipamente medicale de ultimă generaţie au fost donate Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi de Combinatul siderurgic din municipiu, a anunţat luni directorul de comunicare al companiei, Dorian Dumitrescu.
Galaţi: Echipamente medicale de ultimă generaţie donate Spitalului Clinic Judeţean de ArcelorMittal Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galaţi a donat echipamente medicale moderne pentru patru secţii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Galaţi, a anunţat marţi directorul de comunicare al companiei, Dorian Dumitrescu.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a descoperit nereguli la jumătate dintre spitalele din judeţ Galaţi, 9 mar/Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a descoperit nereguli la patru dintre cele opt spitale din judeţ, în urma controalelor dispuse de Ministerul Sănătăţii privind respectarea normelor şi prevenirea infecţiilor nozocomiale, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al instituţiei...
SCJU Târgu Mureş a beneficiat de investiţii în valoare de peste 11 milioane de lei în acest an Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a beneficiat de investiţii în valoare de peste 11 milioane de lei în acest an, marţi fiind inaugurate cinci blocuri operatorii la clinicile Chirurgie I, Chirurgie II, Ortopedie, Chirurgie Plastică şi Ginecologie, după reabilitare.
Galaţi: Spitalul Clinic Sf. Apostol Andrei îşi va moderniza ambulatoriul Galaţi, 27 oct /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a organizat miercuri evenimentul de informare a grupului ţintă în cadrul proiectului 'Modernizare, extindere şi dotare ambulatoriu integrat de specialitate al Spitalului Clinic Sf. Apostol Andrei'.