Cele mai citite
 


Pacienţii cu dialize din judeţul Teleorman, în atenţia autorităţilor sanitare
joi, 26 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Teleorman a întocmit, conform planului judeţean pentru situaţii de urgenţă, o listă cu persoanele din mai multe localităţi rurale care fac dializă la spitalul din municipiul Alexandria, în condiţiile în care judeţul se află sub incidenţa codului portocaliu de viscol şi ninsori.
"Au fost identificaţi 19 pacienţi care locuiesc în comune îndepărtate de Alexandria şi de aceea am cerut Serviciului de Ambulanţă Teleorman să aducă oamenii la Spitalul Judeţean, în condiţiile unor drumuri pe care, deocamdată, se poate circula", a declarat miercuri pentru AGERPRES şeful DSP Teleorman.
Potrivit sursei citate, de asemenea, s-a solicitat directorului medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă să fie luate măsurile necesare pentru cazarea acestor persoane pe durata menţinerii codului portocaliu. AGERPRES/(AS-Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Bolnavii care necesită dializă - internaţi preventiv la Alexandria Peste 30 de bolnavi din mai multe localităţi din Teleorman, care necesită dializă, au fost transportaţi la Centrul Nefrolmed din municipiul Alexandria, ca urmare a măsurilor stabilite de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Teleorman în urma avertizărilor meteorologice de cod galben.
Comunicat de presă - ISU Teleorman Gestionarea situaţiilor de urgenţă de la nivelul judeţului Teleorman
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj 3) Autorităţile din mai multe judeţe au organizat, luni, acţiuni de strângere, transportare şi distribuire de ajutoare pentru persoanele sinistrate din judeţele în care există localităţi izolate din cauza ninsorilor abundente din ultima perioadă.
Teleorman: Numeroase solicitări la Ambulanţă, dar nu pentru victime ale caniculei Peste 440 de solicitări s-au înregistrat la sfârşitul săptămânii trecute la Serviciul de Ambulanţă şi la SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, se arată într-un comunicat remis luni AGERPRES de Direcţia de Sănătate Publică Teleorman.
Teleorman: Intervenţii ale echipajelor SMURD în evenimente cu victime Pompierii militari din municipiul Turnu Măgurele şi o ambulanţă a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) au intervenit la un accident rutier soldat cu şapte victime, evenimentul producându-se pe DJ 642, între localităţile Islaz şi Moldoveni din judeţul Teleorman.
Teleorman: Voluntariatul privind situaţiile de urgenţă, promovat printr-un seminar Un seminar cu tema "Descoperă voluntariatul pentru situaţii de urgenţă şi fii implicat" va avea loc miercuri în aula Campusului universitar "Valahia" din municipiul Alexandria, în organizarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.