Cele mai citite
 


Pierre Sarkozy, spitalizat în Ucraina, se pare că din cauza unei toxinfecţii alimentare
joi, 26 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fiul cel mare al preşedintelui Nicolas Sarkozy, Pierre, a fost internat într-un spital din sudul Ucrainei, se pare că din cauza unei toxinfecţii alimentare. Pierre Sarkozy, cunoscut în lumea muzicală sub numele de DJ Mosay, era la Odesa, unde urma să cânte într-un club, scrie 20minutes.ch.
Un site de ştiri local, Dumskaya.net, a informat miercuri că DJ Mosay, 26 de ani, urma să susţină un concert într-un club de noapte, însă s-a simţit rău şi a trebuit să fie internat în spital. 'Informaţia este exactă', a confirmat AFP o sursă din forţele de ordine. 'Se pare că are o toxinfecţie alimentară', a adăugat sursa.

Potrivit Dumskaya.net, Pierre Sarkozy urma să fie trimis miercuri în Franţa cu un avion special. Ambasada Franţei din Ucraina a refuzat să facă vreun comentariu, precizând că este vorba despre 'o vizită privată'. Potrivit unor surse din poliţie, securitatea fiului preşedintelui francez este asigurată de SPP-ul ucrainian.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nicolas Sarkozy promite 'transparenţă totală' în scandalul protezelor mamare PIP Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a promis 'transparenţă totală' în scandalul protezelor mamare produse de societatea franceză Poly Implant Prothese (PIP), care a luat o dimensiune mondială, informează miercuri AFP.
Franţa reduce lista meseriilor deschise străinilor din afara UE Guvernul francez a redus la jumătate lista meseriilor pentru care pot fi angajaţi cetăţeni străini din afara Uniunii Europene, care pot astfel imigra în mod legal în Franţa pentru a ocupa locuri de muncă acolo unde sunt greu de găsit candidaţi, relatează vineri AFP.
Campania de vaccinare contra gripei AH1N1 în Franţa, verificată de o comisie parlamentară de anchetă Campania de vaccinare contra gripei noi (AH1N1) va face obiectul unei anchete parlamentare, după ce Adunarea Naţională a Franţei a dat undă verde, miercuri, constituirii unei comisii de anchetă, transmite AFP.
Franţa: Procesul lui Chirac, sub semnul întrebării din cauza maladiei Alzheimer? Fostul preşedinte francez Jacques Chirac, în vârstă de 78 de ani, ar putea fi atins de maladia Alzheimer, ceea ce ar pune sub semnul întrebării capacitatea sa de a compărea în procesul de corupţie intentat împotriva sa şi care va începe în luna martie, scrie cotidianul The Independent de luni, făcând...
Situaţia sanitară şi socială dezastruoasă a romilor din Île-de-France (raport) Acuzaţi periodic de miniştrii de interne Brice Hortefeux, apoi Claude Guéant, care invocau statistici ce rămân totuşi îndoielnice, stigmatizaţi de Nicolas Sarkozy în faimosul discurs de la Grenoble, în iulie 2010, romii erau săptămâna trecută subiectul unei polemici între Partidul Socialist /PS/ şi Uniunea...
Medicii Lumii denunţă condiţiile de viaţă ale romilor din Franţa La un an de la declanşarea unei politici de expulzare masivă a romilor, acţiunile de acest fel continuă, iar situaţia precară a celor rămaşi în Franţa se agravează, se spune într-un raport al Medicilor Lumii /MDM/ prezentat marţi, scrie săptămânalul Le Point.