Cele mai citite
 


Traian Băsescu: Mi se datorează în cea mai mare parte eşecul înregistrat în prezentarea legii Sănătăţii
joi, 26 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, miercuri seară, că România are nevoie de o lege a Sănătăţii, punctând că s-a înregistrat un eşec în prezentarea publică a proiectului privind reforma în domeniul sanitar, care în cea mai mare parte i se datorează.
"Avem nevoie de legea sănătăţii. Am înregistrat un eşec în prezentarea publică a proiectului la care s-a muncit foarte mult. Mi se datorează în cea mai mare parte acest eşec. Va trebui revenit, pe o altă platformă de încredere, pe o altă voce şi mai ales cu eventualele modificări care trebuie făcute proiectului ce a fost în tentativă de a intra în dezbatere publică", a declarat Băsescu, la Palatul Cotroceni. AGERPRES/(A - Mirela Bărbulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Băsescu: România are nevoie urgent de o nouă lege a Sănătăţii Preşedintele Traian Băsescu a declarat vineri că România are nevoie urgent de o nouă lege a Sănătăţii, făcând apel la cei responsabili să se aplece asupra proiectului pe care l-a pus în dezbatere cu Emil Boc.
Băsescu către UDMR: Să înţeleagă că sunt politiceni care servesc România, nu care blochează nevoia de reformă Politicienii din Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR, în coaliţia la guvernare) să înţeleagă că trebuie să servească România, nu să blocheze nevoia de reformă a statului, a spus miercuri preşedintele Traian Băsescu, punctând faptul că UDMR a blocat procesul de reformă a sănătăţii.
Băsescu: Anul acesta, România nu are nevoie în mod cert de niciun euro de la FMI sau de la UE Preşedintele Traian Băsescu susţine că, în acest an, România nu are nevoie, "în mod cert", de niciun euro de la Fondul Monetar Internaţional sau de la Uniunea Europeană.
Traian Băsescu despre justiţie: Aici, probabil că avem şi noi o pasiune să ne autoflagelăm Preşedintele Traian Băsescu susţine că nu poate fi conceput un stat modern fără o justiţie eficientă şi că în ceea ce priveşte acest domeniu, avem şi 'o pasiune să ne autoflagelăm'.
Traian Băsescu: Guvernul să restructureze sistemul de sănătate şi apoi să plătească arieratele din domeniu Bucureşti, 4 nov /Agerpres/ - România a solicitat organismelor internaţionale de finanţare să i se ofere posibilitatea de a restructura mai întâi sistemul de sănătate, pentru ca abia apoi să achite arieratele din acest sector, astfel încât să poată acorda, cu prioritate, subvenţiile pentru agricultori...
Preşedintele Băsescu despre afirmaţiile lui Adrian Năstase: O propagandă de tip bolşevic Preşedintele Traian Băsescu a catalogat, luni, la postul public de televiziune, drept propagandă bolşevică afirmaţiile fostului premier Adrian Năstase conform cărora FMI ar ţine secret un document care vizează o serie de măsuri de austeritate pentru perioada 2010-2013.