Cele mai citite
 


Un grup de medici pichetează Ministerul Sănătăţii, cerând desfăşurarea unei noi sesiuni de rezidenţiat
miercuri, 25 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 25 ian/ Agerpres / - Aproximativ 10 medici pichetează miercuri sediul Ministerului Sănătăţii din Capitală, cerând ca instituţia să organizeze cât mai rapid o nouă sesiune de rezidenţiat.
"Tinerii care protestează în faţa ministerului sunt de fapt medicii care nu au reuşit să treacă examenul de rezidenţiat desfăşurat în luna noiembrie a anului trecut. Ei cer ca ministerul să organizeze cât mai repede o nouă sesiune de rezidenţiat, însă probabil nu au citit anunţul postat pe site-ul nostru la data de 20 ianuarie, prin care anunţăm că acest concurs va avea loc pe 25 martie", au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanţii biroului de presă al ministerului.
Potrivit anunţului de pe pagina de web a Ministerului Sănătăţii, la data de 25 martie va fi organizat Concursul de intrare în Rezidenţiat pentru posturile şi locurile rămase neocupate în sesiunea din 20 noiembrie 2011, pentru domeniul medicină.
"Concursul se va desfăşura numai în Centrul Universitar Bucureşti. Înscrierile pentru rezidenţiatul pe loc se fac la direcţiile de sănătate publică, respectiv la ministerele cu reţea sanitară proprie, din momentul apariţiei în presă a publicaţiei de concurs, până la data de 29 februarie 2012, inclusiv. Înscrierile la rezidenţiatul pe post se vor face la direcţia de sănătate publică a judeţului pentru care doresc să concureze, până la aceeaşi dată", se mai spune în comunicatul citat.AGERPRES/(AS-Magdalena Tănăsescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS va organiza un nou concurs de rezidenţiat pentru posturile rămase neocupate în trei domenii Ministerul Sănătăţii va organiza un nou concurs de intrare în Rezidenţiat pentru posturile şi locurile rămase neocupate în sesiunea din 20 noiembrie 2011, în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, a decis, marţi, Guvernul, printr-o ordonanţă de urgenţă.
MS despre rezidenţiat: Repartiţia candidaţilor se face cu respectarea OUG privind organizarea concursului Candidaţii care au obţinut punctajul minim de promovare la rezidenţiatul organizat în Bucureşti vor fi repartizaţi prin organizarea unui nou concurs, potrivit legislaţiei în vigoare, a informat joi Ministerul Sănătăţii printr-un comunicat remis AGERPRES.
MS a publicat metodologia pentru rezidenţiat; mai multe locuri/posturi la medicină generală, medicină dentară şi farmacie Ministerul Sănătăţii (MS) a publicat metodologia pentru examenul de rezidenţiat pentru sesiunea 2016, care va avea loc pe 20 noiembrie, una dintre noutăţi constând în majorarea numărul de locuri/posturi pentru absolvenţii de medicină generală, medicină dentară şi farmacie.
Ministerul Sănătăţii va organiza pe 17 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat Ministerul Sănătăţii va organiza concursul naţional de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie la data de 17 noiembrie, concursul urmând a se desfăşura în centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara...
Ministerul Sănătăţii: O sesiune extraordinară a examenului de rezidenţiat va avea loc în primăvară Ministerul Sănătăţii anunţă organizarea unei sesiuni extraordinare a concursului de rezidenţiat în primăvară pentru locurile rămase vacante în ţară.
Examenul de rezidenţiat - pe 20 noiembrie; înscrierea candidaţilor - între 14 şi 28 octombrie Sesiunea 2016 a examenului naţional de rezidenţiat va avea loc pe data de 20 noiembrie, înscrierea candidaţilor urmând a se face în perioada 14 - 28 octombrie, la sediile direcţiilor judeţene de sănătate publică şi a municipiului Bucureşti.