Cele mai citite
 


Un grup de rezidenţi a pichetat Ministrul Sănătăţii
joi, 26 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un grup de opt rezidenţi a pichetat, miercuri, Ministerul Sănătăţii (MS), ei solicitând să ocupe posturile rămase libere fără concurs.
Oana Grigore, director de comunicare în MS, a declarat pentru AGERPRES că acest lucru nu este posibil pentru că legislaţia nu permite.
"Este singura posibilitate de a ocupa locurile rămase libere potrivit legislaţiei aflate în vigoare", a spus Oana Grigore.
Ea a mai precizat că proiectul de act normativ este pe site în dezbatere şi cei care doresc pot face propuneri.
În ceea ce priveşte taxa, aceasta este fixată de MS. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVE 2013 - un an al reformelor, dar şi al protestelor în Sănătate Anul 2013 a fost unul al reformelor în sănătate, Ministerul Sănătăţii lansând în dezbatere publică mai multe proiecte de lege privind pachetul de bază, răspunderea civilă a personalului medical şi a furnizorului de produse şi servicii medicale, dar şi organizarea şi finanţarea rezidenţiatului.
Ministrul Sănătăţii susţine că nu poate mări salariile medicilor rezidenţi în acest an Ministerul Sănătăţii nu va majora salariile medicilor rezidenţi în acest an şi că o posibilă mărire a acestora ar putea avea loc în 2014, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, ministrul Eugen Nicolăescu.
Nicolae Bănicioiu: Mă aştept ca bugetul Sănătăţii să fie peste 4,4-4,5 miliarde de lei Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat marţi într-o dezbatere că se aşteaptă ca bugetul de anul viitor alocat Ministerul Sănătăţii să fie peste 4,4 - 4,5 miliarde de lei, în care sunt incluse şi fondurile destinate burselor medicilor rezidenţi, dar şi creşterile salariale ale personalului...
Ministerul Sănătăţii întrerupe concursurile pentru ocuparea posturilor de manageri de spitale Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a decis să nu se mai desfăşoare niciun concurs pentru ocuparea funcţiei de manager de spital, fiind în lucru modificări ale contractelor de management astfel încât să conţină criterii clare de performanţă pentru evaluarea activităţii, a anunţat purtătorul de cuvânt...
Ministrul Sănătăţii a inaugurat Departamentul de terapie intensivă al Spitalului Universitar Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a inaugurat, sâmbătă, Departament de terapie intensivă al Spitalului Universitar, care va deveni funcţional după ce vor fi achiziţionate paturile necesare şi monitoarele.
Eugen Nicolăescu: Toate programele naţionale vor fi gestionate de Ministerul Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat vineri, la Oradea, că instituţia pe care pe o coordonează a luat decizia să gestioneze absolut toate programele naţionale, iar finanţarea, indiferent de sursă, să fie asigurată de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS).