Cele mai citite
 


Dolj: O femeie a fost preluată de un elicopter SMURD după ce a suferit un infarct
duminică, 29 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 47 de ani din Craiova a fost preluată, sâmbătă, de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Institutul Clinic 'Fundeni' din Capitală după ce a suferit un infarct miocardic.
Femeie a fost iniţial internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, însă după ce starea ei s-a înrăutăţit, medicii au decis că trebuie să fie transportată în capitală.
Elicopterul a aterizat pe Aeroportul din Craiova de unde a preluat femeia adusă aici cu o ambulanţă. AGERPRES/(AS-Maria Mitrică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Un bărbat a fost preluat de un elicopter SMURD Un bărbat în vârstă de 49 de ani, care a suferit un infarct miocardic acut, a fost preluat, miercuri după-amiază, de un elicopter SMURD.
Argeş: Un elicopter SMURD care transporta pacienţi la Bucureşti a aterizat la Piteşti, din cauza ceţii Un elicopter SMURD a făcut joi două curse până la Piteşti, deşi trebuia să ajungă la Bucureşti cu doi pacienţi.
Gorj: Nou-născut dus cu un elicopter SMURD la Spitalul Universitar din Craiova Un elicopter SMURD a aterizat, joi după-amiază pe heliportul din Târgu-Jiu, pentru a prelua un nou-născut, care va fi transportat la Spitalul Universitar din Craiova, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.
Dolj: CJ invită medicii specialişti cardiologi să vină la Clinica din Craiova Consiliul Judeţean Dolj invită medicii specialişti cardiologi să vină să profeseze la Clinica de cardiologie intervenţională şi chirurgie cardiovasculară pe care CJ o construieşte în cadrul Spitalului Judeţean din Craiova.
Mehedinţi: Un tânăr înţepat de albine a fost transportat cu un elicopter SMURD la Craiova Un tânăr de 38 de ani din comuna Grozeşti riscă să-şi piardă viaţa din cauza unor înţepături de albine, a declarat duminică pentru AGERPRES directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi, Ion Mihart.
Elicopterul SMURD - solicitat din cauza drumurilor impracticabile pentru preluarea unei prahovence suspectată de infarct Ploieşti, 14 feb /Agerpres/- O femeie de 63 de ani din Boldeşti-Grădiştea, care a solicitat, marţi, intervenţia ambulanţei, a fost preluată de către un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, accesul în această localitate prahoveană fiind foarte dificil din cauza...