Cele mai citite
 


Elicoptere MAI, în misiuni de salvare
duminică, 29 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un elicopter SMURD al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI a decolat, sâmbătă dimineaţa, din Bucureşti cu destinaţia Craiova, pentru a prelua un pacient aflat în stop cardiorespirator, după un infarct miocardic resuscitat, informează un comunicat de presă al Direcţiei Informare şi Relaţii Publice a MAI.
Potrivit sursei citate, un alt elicopter de tip SMURD a decolat către Piteşti, pentru a prelua o pacientă cu arsuri ale căilor respiratorii. AGERPRES/(AS)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Un elicopter SMURD care transporta pacienţi la Bucureşti a aterizat la Piteşti, din cauza ceţii Un elicopter SMURD a făcut joi două curse până la Piteşti, deşi trebuia să ajungă la Bucureşti cu doi pacienţi.
Raed Arafat: Constanţa, a şasea bază regională de salvare aeriană prin achiziţionarea unui elicopter SMURD Constanţa va deveni a şasea bază regională de salvare aeriană prin achiziţionarea şi utilizarea unui elicopter pentru intervenţii de urgenţă, a informat, miercuri, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat.
Argeş: Un elicopter SMURD care transporta un pacient spre Bucureşti a aterizat la Piteşti Un elicopter SMURD care transporta un pacient către Spitalul Universitar din Capitală a aterizat la Piteşti, joi, din cauza ceţii care reducea vizibilitatea la Bucureşti.
Dolj: O femeie a fost preluată de un elicopter SMURD după ce a suferit un infarct O femeie de 47 de ani din Craiova a fost preluată, sâmbătă, de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Institutul Clinic 'Fundeni' din Capitală după ce a suferit un infarct miocardic.
Elicoptere MAI, în misiuni de salvare la Fundulea şi Galaţi Două elicoptere ale Ministerului Administraţiei şi Internelor au decolat pentru a îndeplini misiuni de salvare în localitatea Fundulea, respectiv la Galaţi, anunţă un comunicat de presă remis AGERPRES.
Brăila: Elicopter SMURD în misiune de salvare a unui nou-născut şi a unui pacient cu atac cerebral Brăila, 9 feb /Agerpres/- Intervenţia unui elicopter SMURD din Bucureşti a dus la salvarea vieţii a doi pacienţi din judeţul Brăila, un nou-născut malformaţii cardiac, pe care l-au transportat la un spital din Capitală şi un pacient din comuna Galbenu, diagnosticat cu atac vascular cerebral, pe care...