Cele mai citite
 


Mehedinţi: Numărul minorelor care devin mame, în creştere
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drobeta Turnu Severin, 28 ian /Agerprers/ - Un număr de 15 minore cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani au născut sau aşteaptă venirea pe lume a unui copil, a declarat sâmbătă pentru AGERPRES directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, Elena Bololoi.
Potrivit sursei citate, unele dintre acestea au fost, altele încă mai sunt internate în Secţia obstretică-ginecologie şi se află sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.
'Tinerele mămici provin din mediul rural. Nu toate au rămas însărcinate în speranţa întemeierii unei familii. Au renunţat la şcoală şi sunt de părere că vor fi ajutate de părinţi să-şi crească bebeluşii', a precizat Bololoi.
În context, ea a mai arătat că în maternitatea din Drobeta Turnu Severin tinerele mămici sunt primite în baza unor înţelegeri cu familia.
'După naştere familia trebuie să declare că o sprijină pe minoră să crească copilul. Ele sunt asistate din punct de vedere social de instituţiile de protecţie a copilului şi de autorităţile locale'', a spus Bololoi. AGERPRES/ (AS-Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Blocul materno-infantil din Drobeta Turnu Severin, recepţie finală Blocul materno-infantil din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin a fost recepţionat, joi, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor judeţului Mehedinţi, Ministerului Sănătăţii şi a Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS). Lucrările de execuţie ale unităţii...
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Echipamente chirurgicale pentru maternitatea din Drobeta Turnu Severin Secţia Maternitate a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a primit o cantitate însemnată de instrumentar operator din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, managerul respectivei unităţi medicale, Doina Borugă.
Mehedinţi: Prioritatea managerului SJU din Drobeta Turnu Severin este să mute urgent maternitatea Managerul spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, Marinică Stoian, a declarat miercuri pentru AGERPRES că prioritatea numărul unu a echipei sale de administraţie este mutarea urgentă a maternităţii în imobilul a cărui construcţie a fost finalizată la sfârşitul anului 2013 şi pentru...
Mehedinţi: Bani pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin a obţinut, în luna decembrie, de la bugetul de stat, suma de 2,3 milioane de lei, pentru plata arieratelor şi aprovizionarea cu medicamente şi materiale sanitare, a declarat luni, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi...
Mehedinţi: Spitalul Judeţean achiziţionează aparate pentru încălzirea saloanelor Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin va achiziţiona aparate de aer condiţionat tip inverter pentru încălzirea saloanelor bolnavilor şi a celorlalte spaţii de diagnosticare şi tratament.