Cele mai citite
 


Preşedintele Paraguayului s-a vindecat de cancer limfatic (surse medicale)
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sao Paulo, 28 ian /Agerpres/- Preşedintele Paraguayului, Fernando Lugo, este 'complet vindecat' de cancerul sistemului limfatic, a anunţat vineri spitalul siriano-libanez din Sao Paulo, unde a efectuat ultimele investigaţii medicale, transmite AFP.
Într-un comunicat emis de spital se menţionează că 'investigaţiile medicale au arătat o remisie completă a cancerului'. În luna august 2010, preşedintele Lugo a fost diagnosticat cu cancer limfatic în fază avansată. Anul trecut, în luna decembrie, după şase şedinţe de chimioterapie, s-a constatat că este vindecat, lucru confirmat de ultimele analize.

În perioada cât a stat la Sao Paulo, preşedintele paraguayan a fost vizitat în spital de fostul preşedinte al Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva, care suferă în prezent de un cancer de laringe.

Fernando Lugo, în vârstă de 60 de ani, este un fost episcop catolic care a părăsit Biserica pentru a se dedica politicii. El a fost ales în anul 2008 pentru un mandat de cinci ani.AGERPRES/(Sorin Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 5 milioane de oameni au aflat in septembrie ca limfomul inseamna cancer limfatic - Campania “Info Limfom 2012” la final Campania “Info Limfom” desfasurata de Asociatia Bolnavilor cu Limfom, cu sprijinul Gral Medical, Roche Romania si Radio Europa FM s-a incheiat cu succes la sfarsitul lunii septembrie. Campania “Info Limfom” a avut drept scop informarea si educarea publicului cu privire la cancerul limfatic, simptomele...
Asociaţia Salvează Vieţi a strâns peste 400.000 de euro pentru copiii bolnavi de cancer limfatic Asociaţia Salvează Vieţi a obţinut, în luna decembrie 2010, donaţii în valoare de peste 400.000 de euro în urma campaniei dedicate înfiinţării primului Centru de Excelenţă în diagnoza şi tratamentul cancerului limfatic din România, la Clinica de Oncopediatrie Louis Ţurcanu din Timişoara.
Institutul Clinic Fundeni, Asociaţia Dăruieşte Viaţa şi GDF SUEZ Energy România demarează programul ,,Energie pentru o şansă la viaţă’’ Programul ,,Energie pentru o şansă la viaţă’’ vizează crearea unui centru regional de diagnosticare în profunzime a cancerului de sânge la copii şi adulţi în cadrul Institutului Clinic Fundeni. Programul are durata de un an şi implică o contribuţie financiară de 375.000 de euro din partea GDF SUEZ Energy...
'Nu mă ignora' - campanie pentru copiii bolnavi de cancer limfatic Bucureşti, 25 ian /Agerpres/ - Asociaţia 'Salvează Vieţi' a lansat marţi cea de a doua componentă a campaniei 'Nu mă ignora', dedicată înfiinţării primului Centru de excelenţă pentru diagnosticul şi tratamentul cancerului limfatic din România.
Femeile din Buftea beneficiază de un program gratuit de prevenţie prin care pot depista la timp cancerul Fundaţia Renaşterea a prezentat, joi, la Buftea, programul ''Unitatea Mobilă de Diagnostic Renaşterea'', ce oferă investigaţii medicale gratuite, pentru sân şi col uterin, femeilor din localitate, până la data de 3 octombrie 2014.
Martisoare caritabile pentru copiii bolnavi de cancer, realizate de voluntarii Asociatiei M.A.M.E. Asociatia M.A.M.E. da startul campaniei “Martisor de fapte bune vestitor” cu scopul de a strange fonduri in beneficiul copiilor grav bolnavi de care are grija. Astfel, din fondurile obtinute prin valorificarea martisoarelor caritabile, va fi sustinuta plata unor tratamente si investigatii medicale...