Cele mai citite
 


Ponta: Raed Arafat va primi o invitaţie de a reveni, într-un viitor guvern al USL, în funcţia pe care a părăsit-o
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, va fi invitat în viitorul guvern USL să-şi reia funcţia pe care a părăsit-o astăzi, a declarat marţi preşedintele PSD, Victor Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara.
'Noi, USL, sprijinim total profesioniştii, aşa cum este domnul Raed Arafat, iar în viitorul guvern USL va trebui să revină în funcţia pe care a părăsit-o astăzi, dacă domnia sa va accepta, fără obligaţia de a deveni membru USL sau de a face politica USL. În perioada următoare vom vorbi atât cu domnul Arafat, cât şi cu alţi profesionişti, din alte domenii, din educaţie, din sănătate şi din poliţie, care nu au fost de acord să execute ordine aberante venite de la Traian Băsescu sau de la Emil Boc şi care, din păcate, şi-au pierdut funcţiile pe care le aveau. Pe aceştia îi vom invita să pună umărul la refacerea sistemelor din care au plecat', a declarat Ponta.
Liderul social-democraţilor a subliniat faptul că sistemul de sănătate are nevoie de reforme, de adaptare la noile condiţii, de investiţii şi de resurse mai importante şi a apreciat că ceea ce şeful statului, Traian Băsescu, şi Cabinerul Emil Boc propun pentru sistemul de sănătate este, de fapt, o privatizare totală, 'o trecere în mâini private, evident apropiate de partidul de guvernământ şi de preşedintele ţării a 4,5 miliarde de euro, care este bugetul Casei Naţionale de Sănătate pe anul 2012'. 'Cei care vor plăti acest preţ vor fi cetăţenii României, care vor fi nevoiţi să beneficieze de servicii medicale', a adăugat Ponta. AGERPRES/(A-Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Guvern: Demisia lui Raed Arafat a fost înregistrată la Cabinetul premierului Boc Demisia subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a fost înregistrată marţi la Cabinetul premierului Emil Boc, a anunţat Biroul de presă al Guvernului.
UPDATE Premierul Emil Boc: Raed Arafat revine la Ministerul Sănătăţii ca subsecretar de stat Dr. Raed Arafat va reveni în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), a anunţat marţi premierul Emil Boc.
Victor Ponta: Vom schimba Legea sănătăţii şi-i vom readuce pe cei îndepărtaţi din sistem Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că USL se va opune prin toate mijloacele politice proiectului legislativ privind domeniul sănătăţii, inclusiv prin depunerea unei moţiuni de cenzură.
Raed Arafat, sacrificiul altruist al unui medic care lucrează pentru România (New York Times) Atunci când dr.Raed Arafat a demisionat luna trecută din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii din România, mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga ţară pentru a cere întoarcerea lui. Aceasta nu a fost o reacţie obişnuită, aici sau oriunde altundeva, la plecarea unui oficial guvernamental...
Băsescu: Anul acesta, România nu are nevoie în mod cert de niciun euro de la FMI sau de la UE Preşedintele Traian Băsescu susţine că, în acest an, România nu are nevoie, "în mod cert", de niciun euro de la Fondul Monetar Internaţional sau de la Uniunea Europeană.
Rodica Nassar (PSD): Puterea a cedat prin repunerea în funcţie a dr. Raed Arafat Deputatul PSD, Rodica Nassar consideră că puterea 'a cedat' prin decizia premierului Emil Boc de a-l repune în funcţie pe dr. Raed Arafat, dar şi prin retragerea proiectului legii sănătăţii.