Cele mai citite
 


Alexandru Cordoş (PSD): Legea sănătăţii va reduce accesul la asistenţa medicală
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatorul PSD Alexandru Cordoş cere Guvernului să nu-şi asume răspunderea pe legea sănătăţii, deoarece, în opinia sa, cine nu va avea bani pentru serviciile medicale 'va fi lăsat să se lupte singur cu bolile sau să moară'.
În opinia senatorului clujean, 'Legea sănătăţii propusă de coaliţia PDL-UDMR-UNPR exprimă cel mai bine ideologia guvernării: ai bani, trăieşti, nu ai bani, nu trăieşti'.
'Fondurile pentru asistenţa medicală de urgenţă sunt aceleaşi şi în 2012. Dacă aceeaşi sumă trebuie să fie împărţită cu alte 10-20-30 de servicii private, niciuna nu va putea face decât anumite bucăţi din sistem', a precizat Alexandru Cordoş într-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.
Potrivit lui Alexandru Cordoş, transformarea spitalelor în societăţi comerciale sau fundaţii 'nu este decât o strategie a Guvernului Boc-Băsescu-Udrea pentru privatizarea pe nimic a acestor unităţi, spre beneficiul clientelei portocalii'.
AGERPRES/(AS - Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare:
Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Victor Ponta: Asistenţa medicală de urgenţă românească se ridică la standarde pe care multe ţări le-ar dori Asistenţa medicală de urgenţă în România, în acest moment, se ridică la standarde pe care, probabil, alte ţări europene şi-ar dori să le aibă, a declarat, marţi, primul-ministru Victor Ponta, care a participat la ceremonia de dotare a SMURD cu un nou elicopter.
Bucureşti: Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Galaţi: Asistenţa medicală de urgenţă va avea patru noi staţii Asistenţa medicală de urgenţă la nivelul judeţului Galaţi va fi îmbunătăţită prin amenajarea unor noi sedii şi garaje de ambulanţă, a anunţat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa.
Bihor: Asistenţa medicală de urgenţă, sub o singură comandă în Oradea Asistenţa medicală de urgenţă în Oradea va funcţiona unitar, sub o singură comandă, prin comasarea celor două mari structuri din municipiu care funcţionează la Spitalul Municipal şi la Spitalul Judeţean, a anunţat marţi primarul Ilie Bolojan.