Cele mai citite
 


Brăila: Începe reabilitarea ambulatoriului de la Spitalul de Psihiatrie
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reabilitarea ambulatoriului de la Spitalul de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon' din Brăila, proiect în valoare de 15 milioane de lei, finanţat prin Programul Operaţional Regional, va începe în perioada imediat următoare, după cum a anunţat marţi primarul Aurel Simionescu.
'A durat ceva vreme demararea acestui proiect, pentru că trebuia mutată secţia de radioterapie, care era funcţională la Spitalul de Psihiatrie. Acum s-a găsit soluţia ca ea să fie transferată la Spitalul Judeţean, iar noi putem începe lucrările la ambulatoriu', a declarat Aurel Simionescu.
Consilierii municipali au aprobat anul trecut ca 241.000 de lei din bugetul local să fie folosiţi pentru plata cofinanţării în cadrul proiectului de reabilitare, modernizare şi dotare a ambulatoriului de specialitate al Spitalului de Psihiatrie, valoarea totală a lucrării fiind de 14.929.721 de lei.
Potrivit raportului de specialitate, construcţia care face obiectul amenajării ambulatoriului este amplasată în incinta spitalului şi are o suprafaţă de 886 de metri pătraţi.
Spitalul de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon' este conceput într-un stil arhitectural specific secolului al XIX-lea, iar începând cu anul 1940 a fost denumit Spitalul de Stat Brăila şi din data de 1 noiembrie 2002 a devenit spital de boli psihice. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Reabilitarea Ambulatoriului Spitalului de Psihiatrie costă peste 16 milioane de lei Reabilitarea Ambulatoriului Spitalului de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon' din Brăila este estimată la peste 16 milioane de lei, iar lucrările urmează să înceapă în perioada imediat următoare.
Brăila: Ambulatoriul de la Spitalul de Psihiatrie, reabilitat cu fonduri europene Ambulatoriul de la Spitalul de Psihiatrie Sfântul Pantelimon din Brăila va fi reabilitat cu fonduri europene, o investiţie de peste 2 milioane de lei.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului de Psihiatrie, reabilitat cu 15 milioane de lei Ambulatoriul Spitalului de Psihiatrie Sfântul Pantelimon din Brăila se află în proces de reabilitare, printr-o investiţie de 15 milioane de lei, realizată prin Programul Operaţional Regional, potrivit informaţiilor făcute publice de Primăria Brăila.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului de Psihiatrie, reabilitat cu 15 milioane de lei Ambulatoriul Spitalului de Psihiatrie ''Sfântul Pantelimon'' va fi reabilitat cu 15 milioane de lei, în cadrul unui proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional.
Brăila: Supraveghetor de la Spitalul de Psihiatrie, arestat după ce a omorât în bătaie un pacient Un supraveghetor de la Spitalul de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon' din Brăila a fost arestat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, după ce a omorât în bătaie un pacient internat, se arată într-o notă făcută publică miercuri de Biroul de informare publică şi relaţii cu...
Brăila: A fost depus proiectul pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului de Psihiatrie Proiectul pentru reabilitarea Ambulatoriului Spitalului de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon' din Brăila a fost depus săptămâna aceasta, după cum a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul de Brăila, Aurel Simionescu.