Cele mai citite
 


Cătălin Nechifor (PSD): Demisia lui Raed Arafat înseamnă remanierea guvernului anunţată de liderii PDL
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Demisia lui Raed Arafat din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii înseamnă remanierea guvernului anunţată de liderii democrat-liberali, consideră deputatul social-democrat Cătălin Nechifor, liderul judeţean al PSD Suceava.
''Foarte mulţi discutau despre modul în care trebuie remaniat guvernul, despre modul în care trebuie albită imaginea guvernului. Iată că pedeliştii s-au albit acum de tot, nu mai au nici măcar un specialist în guvern. Cel care a fost subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, şi-a dat demisia în urma acestui scandal legat de legea sănătăţii. Pe bună dreptate, pentru că, din nefericire, în acest Guvern Boc domnia sa a fost singurul specialist, singura persoană care a demonstrat că poate implementa un sistem medical de performanţă în România'', a declarat marţi deputatul PSD Cătălin Nechifor. AGERPRES/(A-Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ponta: Raed Arafat va primi o invitaţie de a reveni, într-un viitor guvern al USL, în funcţia pe care a părăsit-o Fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, va fi invitat în viitorul guvern USL să-şi reia funcţia pe care a părăsit-o astăzi, a declarat marţi preşedintele PSD, Victor Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara.
UPDATE Premierul Emil Boc: Raed Arafat revine la Ministerul Sănătăţii ca subsecretar de stat Dr. Raed Arafat va reveni în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), a anunţat marţi premierul Emil Boc.
Rodica Nassar (PSD): Puterea a cedat prin repunerea în funcţie a dr. Raed Arafat Deputatul PSD, Rodica Nassar consideră că puterea 'a cedat' prin decizia premierului Emil Boc de a-l repune în funcţie pe dr. Raed Arafat, dar şi prin retragerea proiectului legii sănătăţii.
Raed Arafat, sacrificiul altruist al unui medic care lucrează pentru România (New York Times) Atunci când dr.Raed Arafat a demisionat luna trecută din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii din România, mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga ţară pentru a cere întoarcerea lui. Aceasta nu a fost o reacţie obişnuită, aici sau oriunde altundeva, la plecarea unui oficial guvernamental...
Raed Arafat: România are deja o experienţă în domeniul telemedicinei Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat luni că în domeniul telemedicinei România are deja o experienţă de aproape 9 ani, având în vedere faptul că primele proiecte pilot au fost demarate în anul 2003 şi a menţionat că în prezent se testează al treilea nod de conexiune la...
Raed Arafat promite decontarea dializei bolnavilor cronici, susţine prefectul de Suceava Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a declarat pentru AGERPRES că a primit promisiuni din partea secretarului de stat din Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat că va fi modificat contractul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS)...