Cele mai citite
 


Cristian Preda (PDL): Raed Arafat trebuia încurajat să îmbunătăţească legea, nu invitat să plece din minister
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Europarlamentarul democrat-liberal Cristian Preda a afirmat, marţi, într-o postare pe blog, că dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, trebuia încurajat să contribuie la îmbunătăţirea legii sănătăţii şi nu invitat să plece din minister.
"Raed Arafat trebuia încurajat să îmbunătăţească legea, nu invitat - cum a făcut-o Ioan Oltean - să plece din minister. Diferenţele de opinie relevate de dialogul Băsescu - Arafat nu trebuiau accentuate şi judecate partizan. Când coliziunea nu poate fi evitată, trebuie să salvezi ce e mai important, nu să dai cu toporul", susţine europarlamentarul PDL.
Cristian Preda a afirmat, de asemenea, că e păcat că în România nu există şi un soi de "SMURD politic", "un serviciu similar celui creat de Raed Arafat, pentru descarcerarea politicienilor care au nevoie de un ajutor de urgenţă, atunci când devin prizonieri nu ai fiarelor, ci ai ideilor fixe".
În opinia europarlamentarului democrat-liberal, în viaţa publică românească e nevoie, mai mult decât oricând, de moderaţie şi dialog. "Atitudinile radicale - de tipul: ori aşa, ori nimic - produc incertitudine instituţională, neîncredere în politicieni şi teamă socială", conchide Cristian Preda în postarea de pe blogul său. AGERPRES/(AS - Daniel Florea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
(Corespondenţă) Vlad Filat şi Raed Arafat au discutat despre crearea unui serviciu similar SMURD în R.Moldova Premierul moldovean, Vlad Filat, şi subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii din România, Raed Arafat, au discutat luni, la Chişinău, despre crearea în Republica Moldova a unui serviciu similar SMURD (Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare).
Raed Arafat, sacrificiul altruist al unui medic care lucrează pentru România (New York Times) Atunci când dr.Raed Arafat a demisionat luna trecută din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii din România, mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga ţară pentru a cere întoarcerea lui. Aceasta nu a fost o reacţie obişnuită, aici sau oriunde altundeva, la plecarea unui oficial guvernamental...
Raed Arafat a anunţat că şi-a înaintat demisia din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii Dr. Raed Arafat a anunţat, marţi, că în cursul dimineţii şi-a înaintat demisia din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
O delegaţie a autorităţilor maramureşene a fost în Ivano-Frankivsk, unde se doreşte implementarea unui serviciu similar SMURD O delegaţie a autorităţilor maramureşene, formată din preşedintele Consiliului Judeţean, directorii Direcţiei de Sănătate Publică, Casei de Asigurări de Sănătate şi respectiv al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, împreună cu secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat s-au aflat,...
Raed Arafat: Până la sfârşitul anului nu va mai fi niciun judeţ care să nu aibă SMURD Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat, vineri, cu ocazia aniversării a trei ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Bucureşti, că unul dintre scopurile propuse până la sfârşitul anului este acela să nu mai existe niciun judeţ...
(Corespondenţă) România oferă Bulgariei o reţetă pentru ambulanţe cu adevărat rapide (presă) Sofia, 5 dec - Corespondentul AGERPRES, Ivan Radev, transmite: Vizita secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii din România, dr. Raed Arafat, care a prezentat la Sofia sistemul SMURD, este unul dintre principalele subiecte pentru presa bulgară de joi.