Cele mai citite
 


Dr. Bogdan Opriţa: Nimeni nu oferă certitudinea că nu vor fi modificări importante în sistemul de urgenţă
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dr. Bogdan Opriţa, medicul-şef al SMURD Bucureşti, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că proiectul de lege privind sistemul sanitar aflat în dezbatere nu dă certitudinea că nu se va modifica nimic în domeniul urgenţei.
Având în vedere că iniţiatorii nu oferă nişte răspunsuri la nicio problemă, trebuie să vedem ce se întâmplă, este posibil să fie eliminat serviciul public, a opinat Opriţa.
El a susţinut că proiectul este încă în dezbatere publică şi ar trebui ca toată lumea să îşi spună punctul de vedere, iar titlul IV privind sistemul de urgenţă din Legea 95, împreună cu legile secundare, ar trebui păstrat. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dezbatere publică privind sistemul sanitar de urgenţă În cadrul dezbaterii publice organizată de Ministerul Sănătăţii privind autorizare a furnizorilor privaţi de servicii de asistenţă medicală de urgenţă prespitalicească şi de transport medical asistat şi transport sanitar neasistat, a serviciilor de ambulanţă judeţene şi a municipiului Bucureşti şi a...
Raed Arafat: Va fi continuată reforma în sistemul de Urgenţă Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Publice (MSP), dr. Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că este convins că actualul ministrul Ion Bazac va continua reforma în sistemul sanitar. (Sursa: Agerpres)
Raed Arafat: Sistemul de urgenţă din Bihor, întotdeauna în avangardă Sistemul de urgenţă de Bihor este cunoscut că a fost întotdeauna în avangardă, fiind primul judeţ care a preluat modelul SMURD, după Târgu Mureş, a declarat vineri, la Oradea, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, la inaugurarea noului sediu al Serviciului Judeţean de Ambulanţă...
Cristian Irimie (MS) : Legea trebuie respectată şi de angajaţii din sistemul sanitar Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Cristian Irimie a declarat, joi, în urma întâlnirii pe care a avut-o cu preşedintele CNAS, Irinel Popescu şi cu reprezentanţii SANITAS, că şi angajaţii din sistemul sanitar trebuie să respecte legea.
Raed Arafat: Sistemul de urgenţă din Bucureşti a ajuns la maturitate Sistemul de urgenţă din Bucureşti a ajuns deja la maturitate, a afirmat Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), marţi, cu ocazia participării sale la festivitatea de aniversare a 4 ani de la operaţionalizarea SMURD Bucureşti.
SMURD a asistat peste 225.000 de persoane în cinci ani de activitate Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare au avut intervenţii până în prezent la peste 225.000 de persoane şi au primit peste 280.000 de solicitări, a declarat miercuri Stelian Duduş, inspector-şef al ISU Bucureşti, cu ocazia sărbătoririi a cinci ani de activitate SMURD în România...