Cele mai citite
 


Dr. Raed Arafat: Plec ca să pot să-mi spun punctul de vedere
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dr. Raed Arafat a declarat, marţi, că a optat să plece din Ministerul Sănătăţii pentru a putea să-şi exprime punctul de vedere privind legislaţia în domeniul sistemului de urgenţă.
"Plec ca să pot să spun punctul meu de vedere", a explicat Arafat, care a completat că este dispus să revină la o astfel de muncă numai alături de specialiştii în domeniu.
El a respins acuzaţiile potrivit cărora ar fi împotriva reformei în Sănătate şi a precizat că nu este de acord cu noile propuneri de reglementare a sistemului de urgenţă.
Raed Arafat a informat că a înaintat punctul său de vedere ministrului Ritli Ladislau cu speranţa că va ajunge la toţi decidenţii în domeniu.
Potrivit lui Arafat, sistemul de urgenţă trebuie abordat tehnic şi strategic, fără elemente comerciale.
"De ce modificăm ce merge?", s-a întrebat medicul, care a adăugat că sistemul de urgenţă este într-o fază avansată de evoluţie. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Dr. Raed Arafat: Plec ca să pot să-mi spun punctul de vedere Dr. Raed Arafat a declarat, marţi, că a optat să plece din Ministerul Sănătăţii pentru a putea să-şi exprime punctul de vedere privind legislaţia în domeniul sistemului de urgenţă.
Guvern: Demisia lui Raed Arafat a fost înregistrată la Cabinetul premierului Boc Demisia subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a fost înregistrată marţi la Cabinetul premierului Emil Boc, a anunţat Biroul de presă al Guvernului.
Raed Arafat: Sistemul de urgenţă din Bucureşti a ajuns la maturitate Sistemul de urgenţă din Bucureşti a ajuns deja la maturitate, a afirmat Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), marţi, cu ocazia participării sale la festivitatea de aniversare a 4 ani de la operaţionalizarea SMURD Bucureşti.
Raed Arafat: Sistemul de urgenţă trebuie să fie integrat total, pentru eficienţă şi management performant Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat a declarat, vineri, la Băile Felix, că sistemul de urgenţă trebuie să fie total integrat, modelul românesc având nevoie de dezvoltare şi întărire.
Raed Arafat: Sistemul de urgenţă din Bihor, întotdeauna în avangardă Sistemul de urgenţă de Bihor este cunoscut că a fost întotdeauna în avangardă, fiind primul judeţ care a preluat modelul SMURD, după Târgu Mureş, a declarat vineri, la Oradea, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, la inaugurarea noului sediu al Serviciului Judeţean de Ambulanţă...
Raed Arafat, sacrificiul altruist al unui medic care lucrează pentru România (New York Times) Atunci când dr.Raed Arafat a demisionat luna trecută din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii din România, mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga ţară pentru a cere întoarcerea lui. Aceasta nu a fost o reacţie obişnuită, aici sau oriunde altundeva, la plecarea unui oficial guvernamental...