Cele mai citite
 


Eugen Nicolăescu despre demisia lui R. Arafat: Cea mai grea pierdere pentru sistemul sanitar
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul liberal Eugen Nicolăescu, fost ministru al Sănătăţii în mandatul căruia Raed Arafat a preluat funcţia de subsecretar de stat, a declarat, marţi, că demisia acestuia din urmă este "cea mai grea pierdere pe care o are sistemul sanitar în ultimii 20 de ani", iar cei care trebuiau să plece sunt preşedintele Băsescu şi membrii guvernului Boc.
"Cred că singurul segment care mergea foarte bine din sectorul sanitar, cel de urgenţă, este în mare pericol şi mi-e teamă că asta se şi urmăreşte. Este ciudat că un sector care este apreciat de toată lumea, inclusiv la nivel internaţional, este decapitat fără nicio urmă de discernământ", a declarat, pentru AGERPRES, Eugen Nicolăescu.
El a adăugat că orice reformă a medicinii de urgenţă ar fi trebuit să făcută la propunerea şi cu susţinerea lui Raed Arafat, iar abordarea celor de la putere în legătură cu acest subiect "este de tip politruc, de tip autoritarist şi împotriva intereselor cetăţenilor".
"În această situaţie, cel care trebuia să plece era cel care nu înţelege sistemul - preşedintele Traian Băsescu împreună cu guvernul Boc", a încheiat deputatul liberal. AGERPRES/(AS - Dana Piciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ponta: Băsescu nu s-a opus numirii lui Arafat ca ministru al Sănătăţii Preşedintele Traian Băsescu nu s-a opus numirii lui Raed Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii, a declarat miercuri premierul Victor Ponta, la Antena 3.
Raed Arafat a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii Doctorul Raed Arafat a depus, miercuri, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii, în faţa preşedintelui Traian Băsescu.
Raed Arafat (biografie) Preşedintele Traian Băsescu a semnat miercuri decretul pentru numirea doctorului Raed Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii.
E. Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii să continue reforma; Ritli nu este responsabil pentru incidentul din 2002 Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...
Dr. Silviu Morariu (PC): Arafat s-a săturat să gireze 'prostiile din sistemul sanitar românesc' Coordonatorul Departamentului de Sănătate a Partidului Conservator, dr. Silviu Morariu, care este şi vicepreşedintele PC Mureş, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că dr. Raed Arafat a demisionat din funcţia de secretar de stat întrucât s-ar fi săturat să gireze 'prostiile din sistemul sanitar...
PM Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii trebuie să continue reforma în sistemul de sănătate Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...