Cele mai citite
 


Fotbal: Evoluţia lui Mircea Lucescu este favorabilă
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Evoluţia antrenorului Mircea Lucescu este una favorabilă, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă din Capitală.
Potrivit acestuia nu au apărut complicaţii şi antrenorul are în continuare tub de drenă.
''Mircea Lucescu a început kinetoterapia şi încearcă o uşoară mobilizare. Se hidratează singur şi mănâncă singur. Sudarea coastelor se va face în 30-45 de zile'', a precizat medicul.
Totodată dr. Bogdan Popescu a spus că antrenorul trebuie să stea liniştit afirmând că orice vizită îl poate obosi.
''Este bine să evite aceste lucruri şi e bine să stea numai cu familia'', a subliniat dr. Popescu.
Antrenorul Mircea Lucescu a fost dus vineri la Spitalul Universitar din Capitală, în urma unui accident rutier, maşina pe care o conducea intrând în coliziune cu un tramvai pe bulevardul Vasile Milea. Alături de Lucescu, în maşină se afla şi o altă persoană, care a fost rănită uşor.
Antrenorul echipei ucrainene de fotbal Şahtior Doneţk, a fost operat cu succes duminică pentru îndepărtarea lichidului pleural acumulat în cavitatea toracică. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Nu este nevoie de operaţie, pentru Mircea Lucescu Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă şi nu este nevoie de o operaţie, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.
Operaţia suferită de Mircea Lucescu a decurs bine Antrenorul de fotbal Mircea Lucescu a fost operat duminică după-amiază, la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde este internat de vineri în urma unui accident rutier, pentru că acumulase o cantitate mai mare de lichid în cavitatea toracică, intervenţia decurgând bine.
Fotbal: Mircea Lucescu l-a aşteptat pe Rinat Ahmetov pe coridorul spitalului Antrenorul Mircea Lucescu l-a aşteptat duminică pe Rinat Ahmetov, patronul clubului ucrainean de fotbal Şahtior Doneţk, pe coridorul Spitalului Universitar de Urgenţă din Capitală, unde este internat tehnicianul român, conform site-ului oficial al grupării din ţara vecină.
Medicii despre starea de sănătate a lui Mircea Lucescu: Stabilă, nu este nevoie de operaţie Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă şi nu este nevoie de o operaţie, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.
Fotbal: Evoluţia stării de sănătate a lui Mircea Lucescu este bună Evoluţia stării de sănătate a antrenorului de fotbal Mircea Lucescu, internat vinerea trecută în urma unui accident rutier, este bună, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, dr. Bogdan Popescu.
Fotbal: Antrenorul Mircea Lucescu a fost externat Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainene de fotbal Şahtior Doneţk, a fost externat luni din Spitalul Universitar din Capitală, unde a fost internat în data de 6 ianuarie, în urma unui accident rutier.