Cele mai citite
 


Hunedoara: Doar jumătate din dozele de vaccin antigripal au fost folosite
marţi, 10 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deva, 10 ian /Agerpres - Doar jumătate din cele 20.500 de doze de vaccin antigripal primite de medicii din judeţul Hunedoara au fost folosite pentru imunizarea populaţiei în cadrul campaniei de vaccinare din această iarnă, potrivit datelor oficiale ale Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.
Conducerea DSP Hunedoara a trimis medicilor de familie şi unităţilor sanitare adrese prin care au anunţat întreruperea vaccinării antigripale pentru o perioadă de 10 zile, anunţul fiind postat marţi şi pe site-ul instituţiei.
'În judeţul Hunedoara s-au primit 20.500 de doze de vaccin antigripal. Toate au fost împărţite medicilor de familie şi instituţiilor sanitare. Din totalul dozelor de vaccin antigripal au fost folosite 9.705 bucăţi, fără să fie raportate efecte secundare', a declarat marţi directorul adjunct al DSP Hunedoara, dr. Cecilia Birău.
Potrivit acesteia, în judeţul Hunedoara nu au fost consemnate cazuri de gripă în această iarnă. AGERPRES/(AS-Sorin Blada)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Toate dozele de vaccin antigripal au fost utilizate Toate cele 9.310 doze de vaccin antigripal care au fost primite la debutul iernii pentru imunizarea populaţiei din judeţ împotriva gripei au fost utilizate, relevă datele statistice ale Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.
Hunedoara: Peste 6.600 de doze de vaccin antigripal vor completa necesarul pentru imunizarea populaţiei Peste 6.600 de doze de vaccin antigripal vor fi puse la dispoziţia medicilor de familie din judeţul Hunedoara, începând de luni, pentru a completa necesarul de vaccinuri din campania de imunizare împotriva gripei, începută din această săptămână, pentru populaţia din grupele de risc.
Hunedoara: Peste 2.700 de doze de vaccin antigripal pot fi distribuite gratuit pentru vaccinarea populaţiei Peste 2.700 de doze de vaccin antigripal se află la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara şi vor putea fi distribuite medicilor de familie din judeţ pentru vaccinarea gratuită a populaţiei din grupele de risc.
Hunedoara: Stocul de vaccin antigripal s-a epuizat Stocul de vaccin antigripal din depozitul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara s-a epuizat, toate cele 14.900 de doze de vaccin aduse de la Ministerul Sănătăţii pentru campania de imunizare din această iarnă fiind distribuite medicilor de familie, spitalelor şi căminelor pentru persoanele în...
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Hunedoara: Zece mii de doze de vaccin antigripal vor fi distribuite medicilor de familie Zece mii de doze de vaccin antigripal au fost aduse joi la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, urmând să fie distribuite, de vineri, medicilor de familie şi unităţilor sanitare cu paturi pentru campania de vaccinare împotriva gripei, din acest an.