Cele mai citite
 


Hunor Kelemen despre Raed Arafat: Dacă va fi anunţată o demisie, regretăm această decizie
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele UDMR, Hunor Kelemen, a afirmat marţi că, în cazul în care subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, îşi va anunţa demisia, ar fi un gest pe care Uniunea îl regretă.
"Dacă va fi anunţată cumva o demisie, regret enorm de mult demisia domnului subsecretar Arafat. Noi considerăm că este un profesionist excelent, dar decizia îi aparţine. Noi am vrut să-l convingem să renunţe la această demisie. Eu personal regret această decizie, sper că el în continuare va fi un actor important în ceea ce priveşte legislaţia şi politicile publice în domeniul Sănătăţii", a spus Kelemen, într-o conferinţă de presă. AGERPRES/(A - Mirela Bărbulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: 11 răniţi vor fi aduşi în ţară în această seară Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat într-o conferinţă de presă susţinută la Budapesta că doar 11 dintre cei 18 răniţi în accidentul din Ungaria vor fi aduşi vineri seară în România cu avionul militar Spartan pus la dispoziţie de MApN.
Raed Arafat: În două săpătămâni sperăm să venim cu o formă concretă privind salarizarea medicilor Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr.Raed Arafat, a afirmat joi, într-o conferinţă de presă, referindu-se la eventualele proteste ale medicilor, că în ultima perioadă au avut loc discuţii pentru a găsi soluţii viabile care să ducă la creşteri salariale în sistemul sanitar.
Raed Arafat: Medicii nu aveau ce căuta în focarul de incendiu Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că unele echipaje SMURD au fost oprite să intre în Maternitatea Giuleşti deoarece incendiul nu fusese stins, din acest motiv medicii neavând ce să caute în focarul de incendiu.
Ministerul Sănătăţii doreşte înfiinţarea unor centre de arşi în afara celor din Bucureşti, susţine Arafat Prim-adjunctul ministrului Sănătăţii, secretarul de stat dr. Raed Arafat a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că în strategia Ministerului Sănătăţii este prevăzută înfiinţarea unor centre de arşi la nivel european, în afara celor din Bucureşti.
Raed Arafat: Orice apel abuziv la 112 poate să ucidă o persoană Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că 70% dintre apelurile la dispeceratul de urgenţă 112 sunt abuzive şi a făcut un apel la populaţie să înţeleagă că orice apel fals la numărul de urgenţă poate să ducă la pierderea...
Raed Arafat afirmă că mai sunt cazuri medicale la care accesul e dificil în mai multe judeţe Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că mai sunt cazuri medicale la care accesul este dificil, înregistrându-se probleme probleme în judeţele Buzău, Călăraşi, Vaslui, Vrancea.