Cele mai citite
 


Ion Rotaru: Demisia dr. Raed Arafat reprezintă un gest firesc şi un semnal de alarmă
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Comisiei pentru sănătate din Senat, social-democratul Ion Rotaru, consideră că demisia dr. Raed Arafat din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii reprezintă un "gest firesc", motivat de dorinţa de a trage un semnal de alarmă cu privire la efectele pe care aplicarea noii legi a Sănătăţii le-ar putea avea.
"E un gest firesc, venit ca urmare a deciziei de elaborare a unui act normativ total neavenit. Raed Arafat a avut o reacţie firească. A renunţat la funcţie în speranţa că va reprezenta un semnal de alarmă şi un semn de revoltă şi de nemulţumire faţă de prevederile acestui proiect de lege. E de apreciat gestul pe care l-a făcut", a precizat, pentru AGERPRES, senatorul Ion Rotaru.
El şi-a manifestat temerea că proiectul de lege, aflat acum în dezbatere publică, va ajunge la Parlament, iar amendamentele ce vor fi depuse de reprezentanţii Opoziţiei în comisia de specialitate vor fi respinse.
"Nu ar fi prima dată când s-ar întâmpla aşa ceva. Din păcate, avem suficiente exemple în spate - legea Educaţiei, Codul Muncii, legea asistenţei sociale. Toate amendamentele pe care Opoziţia le-a depus la aceste proiecte de lege au fost respinse în masă", a arătat preşedintele Comisiei pentru sănătate din Senat.
Dr. Raed Arafat a anunţat, marţi, că în cursul dimineţii şi-a înaintat demisia din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii. AGERPRES/(A - Cătălina Barbu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr.Raed Arafat: Activitatea de voluntariat în România nu este pe deplin înţeleasă şi încurajată Activitatea de voluntariat în România nu este pe deplin înţeleasă şi încurajată, în condiţiile în care există un mare potenţial uman care ar putea fi mult mai bine pus în valoare, a declarat, marţi, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, la lucrările conferinţei naţionale "Anul...
Dezbatere privind sănătatea femeii, la Parlament Parlamentari, medici, oficiali din Ministerul Sănătăţii au discutat joi la Palatul Parlamentului despre găsirea unor soluţii pentru sănătatea femeilor şi pentru prevenirea unor boli care pot marca viaţa acestora.
Raed Arafat nu confirmă şi nici nu infirmă demisia din funcţie Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, nu a dorit, marţi, nici să confirme şi nici să infirme demisia sa din funcţie.
Dorel Săndesc (MS): Probabil în decembrie vom depune la Parlament un proiect privind statutul personalului medical Un proiect de lege privind statutul personalului medical va fi depus cel mai probabil în luna decembrie la Parlament pentru a intra în circuitul legislativ, a declarat joi într-o dezbatere secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Dorel Săndesc.
UPDATE Ponta: Luni depunem la Senat proiectul prin care STS trece la MAI USL va prezenta în Biroul Permanent al Senatului de luni un proiect de lege prin care Serviciul de Telecomunicaţii Speciale va trece la Ministerul de Interne, în coordonarea Departamentului pentru situaţii de urgenţă condus de secretarul de stat Raed Arafat, a anunţat duminică seară premierul Victor...
RETROSPECTIVE 2013 - un an al reformelor, dar şi al protestelor în Sănătate Anul 2013 a fost unul al reformelor în sănătate, Ministerul Sănătăţii lansând în dezbatere publică mai multe proiecte de lege privind pachetul de bază, răspunderea civilă a personalului medical şi a furnizorului de produse şi servicii medicale, dar şi organizarea şi finanţarea rezidenţiatului.