Cele mai citite
 


Larry Hagman a devenit vegetarian ca să combată cancerul
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În luna octombrie, actorul Larry Hagman, celebrul J.R. Ewing din serialul 'Dallas', a anunţat că are cancer, boală împotriva căreia luptă cu ajutorul unui regim deosebit. Diagnosticul l-a motivat pe actor să-şi schimbe modul de viaţă, pentru a combate cât mai eficient boala, scrie Voici.
De la o viaţă caracterizată prin consumul excesiv de alcool, Hagman a devenit ascet: 'Primul lucru pe care l-am făcut când am aflat că am cancer a fost să devin vegetarian. Beau sucuri de legume proaspete care nu sunt prea bune la gust, însă cred că mă ajută să lupt împotriva bolii. Am slăbit peste 11 kg, dar mă simt bine şi mă aştept ca medicii să-mi spună că situaţia este bună. Fac sport în fiecare dimineaţă, ridic mici greutăţi pentru musculatura braţelor', a spus Larry Hagman în publicaţia engleză Mail on Sunday.

Se pare că această disciplină de fier l-a ajutat, pentru că rezultatele sunt bune: 'Am terminat tratamentul şi medicii sunt încântaţi de progresele pe care le-am făcut. Sper într-o evoluţie bună. Vreau să mă vindec de cancer şi cred că m-am ajutat mult schimbându-mi radical regimul de viaţă', arată actorul.

Dacă legendarului J.R. Ewing îi merge acum destul de bine, este şi datorită colegei sale din serial, Linda Gray, interpreta lui Sue Ellen. Actorul spune că ea l-a convins să se îngrijească de alimentaţie, 'purificându-şi corpul şi hrănindu-se corect'. De când a aflat de boală, Hagman bea un 'amestec de castraveţi, broccoli, fasole verde şi avocado' şi a eliminat din alimentaţie carnea.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cum arata lista de cumparaturi a unui vegetarian Pe 1 octombrie am sarbatorit ziua internationala a vegetarienilor de pretutindeni, iar luna octombrie este dedicata lor. Mai mult, in aceasta perioada este recomandata o alimentatie din care sa se incerce excluderea carnii si a produselor animale.
Stilul vegan - un mod de viaţă Într-o lume în care suntem cu toţii pe fugă, în care mâncăm de multe ori haotic, negândindu-ne la urmări şi punându-ne singuri în pericol sănătatea, există şi oameni care au decis să aleagă un stil de viaţă sănătos, care îi poate defini din toate punctele de vedere.
Ziua mondială de luptă împotriva cancerului Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului se marchează la 4 februarie, militându-se, cu acest prilej, pentru accesul egal al tuturor pacienţilor la cele mai noi terapii împotriva bolii, iniţiativa având drept scop sporirea gradului de informare a opiniei publice în legătură cu problematica oncologică...
Numărul cazurilor de cancer va creşte cu aproximativ 70% în următoarele două decenii (OMS) Cancerul reprezintă una dintre principalele cauze ale morbidităţii şi mortalităţii la nivel mondial, cu aproximativ 14 milioane de cazuri noi şi 8,2 milioane de decese cauzate de maladie în 2012, subliniază Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) într-un articol publicat miercuri pe site-ul său, cu ocazia...
Top 5 sucuri pentru detoxifiere O cura de detoxifiere nu inseamna infometare si nici o alimentatie dusa la extreme, insa este intotdeauna eficienta pentru corp, cat timp nu-ti privezi organismul de nutrienti esentiali. Sucurile de fructe si legume pot fi o modalitate foarte buna de a initia procesul de slabire sau a da un restart...
Senatul declară ziua de 1 octombrie "Zi Naţională de Luptă împotriva Cancerului de Sân" Senatul şi-a asumat, marţi, o Declaraţie prin care ziua de 1 octombrie este recunoscută ca Zi Naţională de Luptă împotriva Cancerului de Sân, cancerul reprezentând "o problemă majoră de sănătate publică pe plan mondial".