Cele mai citite
 


Ministrul Sănătăţii a cerut DSP-urilor să se implice în dezbaterea noilor propuneri legislative
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţiile de sănătate publică (DSP) vor organiza dezbateri şi vor transmite în următoarea săptămână Ministerului Sănătăţii propuneri cu privire la proiectul legii de organizare şi funcţionare a sistemului sanitar.
Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii remis AGERPRES, ministrul Ritli Ladislau a cerut marţi, într-o videoconferinţă, reprezentanţilor direcţiilor de sănătate publică să se implice în dezbaterea noilor propuneri legislative.
La întâlnire, ministrul Sănătăţii, împreună cu prof. dr. Cristian Vlădescu, directorul Şcolii Naţionale de Management Sanitar, şi reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi cei ai ministerului au prezentat modificările esenţiale pe care proiectul de act normativ le va aduce în sistemul sanitar, dar şi priorităţile MS în acest an. AGERPRES/(AS - Roberto Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nicolăescu anunţă desfiinţarea direcţiilor de sănătate publică judeţene şi a caselor judeţene de asigurări Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat marţi că în perioada următoare vor fi desfiinţate direcţiile de sănătate publică judeţene şi casele judeţene de asigurări de sănătate.
Ministrul Sănătăţii s-a întâlnit cu reprezentanţii SANITAS Legea salarizării unitare, deblocarea posturilor din sistemul de sănătate, acordarea tichetelor de masă tuturor categoriilor de personal sanitar, situaţia personalului din Direcţiile de Sănătate Publică, au fost principalele teme discutate luni de ministrul Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu cu reprezentanţii...
Ministrul Sănătăţii: Vom avea, probabil, o rectificare în octombrie; sperăm ca lucrurile să meargă într-o direcţie bună Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat luni, după întâlnirea cu reprezentanţii Sanitas, că în octombrie ar urma o rectificare bugetară, context în care ar putea fi mărite şi veniturile asistenţilor medicali, ale personalului TESA, dar şi ale angajaţilor din direcţiile de sănătate publică.
Ministrul Nicolăescu: Desfiinţarea caselor judeţene de sănătate va reduce birocraţia Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a afirmat marţi că desfiinţarea caselor judeţene de asigurări de sănătate şi a direcţiilor de sănătate publică judeţene este menită să reducă birocraţia în sistemul sanitar şi să aducă mai mulţi bani pentru pacient.
Eugen Nicolăescu: Vreau să finanţez programele de sănătate, nu funcţionarii publici din sistem Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat marţi că nu vrea să mai finanţeze funcţionarii publici "ca să-i omoare pe pacienţi cu birocraţia", ci vrea să finanţeze programele de sănătate.
Sepi (SANITAS): Am luat la cunoştinţă cu îngrijorare despre intenţia ministrului Sănătăţii de reorganizare a direcţiilor de sănătate judeţene Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, ne-a promis că reforma care vizează reorganizarea direcţiilor de sănătate publică judeţene şi a caselor judeţene de asigurări de sănătate se va face cu consultarea, în prealabil, a Federaţiei SANITAS, urmând ca în această săptămână să semnăm un acord pe această...