Cele mai citite
 


Ministrul Sănătăţii despre intenţia lui Raed Arafat de a demisiona: E regretabil
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a afirmat, marţi, că a luat la cunoştinţă cu regret de intenţia subsecretarului de stat dr. Raed Arafat de a demisiona din funcţie.
"E regretabil. Am încercat să îl conving şi l-am rugat să se concentreze pe îmbunătăţirea aspectelor tehnice şi să nu proiectăm un mesaj negativ. E o decizie personală", a afirmat Ritli. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi secretarul de stat Raed Arafat sunt în drum spre Braşov Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi secretarul de stat în MAI Raed Arafat sunt în drum spre Braşov unde, joi seara, a avut loc o explozie la o fabrică de pâine, a confirmat, pentru AGERPRES, premierul interimar Sorin Cîmpeanu.
Ritli Ladislau: Îl aşteptăm pe Raed Arafat să colaboreze cu noi Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat luni că îl aşteaptă pe dr Raed Arafat să colaboreze la proiectul pentru viitoarea lege a Sănătăţii.
La Cluj s-a deschis al 12-lea centru din ţară de pregătire a personalului SMURD Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a inaugurat sâmbătă, la Cluj, împreună cu secretarul de stat Raed Arafat şi cu ministrul Traian Igaş, cel mai nou centru de pregătire al personalului SMURD. Centrul a fost construit din sume provenite exclusiv din donaţiile populaţiei de doi la sută pe impozitul pe...
UPDATE Două motociclete SMURD pentru acordarea primului ajutor la locul accidentului, în Capitală Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, împreună cu ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli şi subsecretarul de stat Raed Arafat au lansat, marţi, un nou concept de acordare a primului ajutor cu autovehicule fără capacitate de transport, în cadrul căruia SMURD Bucureşti va fi dotat cu două ...
Raed Arafat nu confirmă şi nici nu infirmă demisia din funcţie Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, nu a dorit, marţi, nici să confirme şi nici să infirme demisia sa din funcţie.
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli: Două noi elicoptere SMURD vor deveni oparaţionale în acest an Două noi elicoptere de tip SMURD vor deveni operaţionale în cursul acestui an, a anunţat joi ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, prezent la inaugurarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman, în municipiul Alexandria (sud).