Cele mai citite
 


Raed Arafat a anunţat că şi-a înaintat demisia din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dr. Raed Arafat a anunţat, marţi, că în cursul dimineţii şi-a înaintat demisia din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
"Azi dimineaţă am trimis-o la primul-ministru", a precizat, într-o conferinţă de presă, dr. Raed Arafat.

***
Arafat a fost numit în funcţie în august 2007, printr-o decizie semnată de premierul de la acea vreme Călin Popescu-Tăriceanu.
Dr. Arafat este cel care a iniţiat, la Târgu Mureş, primul serviciu de urgenţă cu paramedici, după model occidental, SMURD, în prezent unul dintre cele mai performante servicii medicale din România.
În 2003, dr. Raed Arafat a fost decorat de preşedintele Ion Iliescu cu Ordinul Naţional 'Pentru Merit' în grad de Cavaler, pentru întreaga activitate ştiinţifică şi de cercetare, pentru contribuţia deosebită la dezvoltarea şi promovarea tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor în România. În 31 decembrie 2005, cu câteva minute înainte de intrarea în noul an 2006, dr. Raed Arafat a fost decorat de preşedintele Traian Băsescu cu Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Ofiţer, pentru eforturile depuse în acţiunile de salvare a oamenilor la inundaţii şi pentru eforturile depuse zi de zi pentru salvarea vieţilor a numeroşi români.
Târgumureşenii l-au desemnat, în decembrie 2003, cea mai apreciată personalitate care activează în domeniul social.
În luna mai 2007, coordonatorul SMURD, dr. Raed Arafat, a fost ales, la Târgu Mureş, pentru următorii trei ani, primul preşedinte al Comitetului director al nou-înfiinţatei Fundaţii pentru SMURD. AGERPRES/(AS - Andreea Onogea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
O delegaţie a autorităţilor maramureşene a fost în Ivano-Frankivsk, unde se doreşte implementarea unui serviciu similar SMURD O delegaţie a autorităţilor maramureşene, formată din preşedintele Consiliului Judeţean, directorii Direcţiei de Sănătate Publică, Casei de Asigurări de Sănătate şi respectiv al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, împreună cu secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat s-au aflat,...
Raed Arafat (biografie) Preşedintele Traian Băsescu a semnat miercuri decretul pentru numirea doctorului Raed Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii.
Raed Arafat: Un elicopter SMURD va opera din 2014 între România şi Republica Moldova Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a anunţat luni, la Târgu Mureş că elicopterul care va opera transfrontalier între România şi Republica Moldova ar putea fi operaţional începând cu jumătatea anului viitor, după achiziţionarea aparatului şi a semnării acordului între cele două...
Raed Arafat: Serviciile judeţene de ambulanţă nu de desfiinţează, va fi comandă unică, pentru un mod de lucru integrat Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat a declarat vineri, la Târgu Mureş, că prin regionalizarea serviciilor de ambulanţă de la nivelul ţării, serviciile judeţene nu vor fi desfiinţate, însă va fi gândită o comandă unică pentru a exista un mod de lucru integrat.
Arafat: Centrul de formare SMURD de la Târgu Mureş e cel mai avansat din Europa Centrul Naţional de Formare în Asistenţă Medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş, inaugurat luni, este cel mai avansat din Europa în privinţa dotării, a declarat dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Raed Arafat, sacrificiul altruist al unui medic care lucrează pentru România (New York Times) Atunci când dr.Raed Arafat a demisionat luna trecută din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii din România, mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga ţară pentru a cere întoarcerea lui. Aceasta nu a fost o reacţie obişnuită, aici sau oriunde altundeva, la plecarea unui oficial guvernamental...