Cele mai citite
 


Rodica Nassar despre demisia lui Raed Arafat: Un act de demnitate
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Comisiei de sănătate a Camerei Deputaţilor, Rodica Nassar, susţine că plecarea lui Raed Arafat din Ministerul Sănătăţii nu este un lucru bun pentru sistem, dar reprezintă un act de demnitate.
"Eu am fost una dintre persoanele care l-au sunat pe doctorul Arafat şi l-am sfătuit să nu plece, cu atât mai mult cu cât am remarcat un lucru pozitiv în intervenţia preşedintelui Traian Băsescu care spunea că angajarea răspunderii pe legea Sănătăţii ar fi o greşeală, indicând ca proiectul să intre în dezbatere publică. Eu consider că sunt şanse de a corecta această lege", a declarat, marţi, pentru AGERPRES, Nassar.
În opinia sa, proiectul legii Sănătăţii a fost făcut "de teoreticieni şi nu de practicieni", iar toate comentariile lui Raed Arafat referitoare la serviciul de urgenţă sunt pertinente.
Lăsând la o parte calitatea de subsecretar de stat, el este un om care a creat ceva, iar nimeni nu are dreptul să vină să dea cu piciorul unei munci de 20 de ani, a susţinut deputatul PSD.
Nassar a adăugat că, deşi iniţial a considerat că era mai bine ca Raed Arafat să rămână la minister şi "să lupte pentru ideile lui din interior", acum este de părere că este mai bine că şi-a dat demisia, lucru ce părea de altfel sigur după ce preşedintele Traian Băsescu a spus că cineva trebuie să plece acasă. "Demisia sa este un act de demnitate", a încheiat ea. AGERPRES/(A - Dana Piciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Băsescu referindu-se la Arafat: Dacă nu găseşte înţelegere la MS, ori pleacă ministrul ori secretarul de stat Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, că Raed Arafat ar trebui să-şi înţeleagă misiunea de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, adăugând că ar trebui să-şi exprime opiniile privind noua lege a Sănătăţii, în primul rând, în interiorul MS, iar, dacă are un alt punct de vedere decât...
Serviciul de urgenţă 112 va avea dispeceri instruiţi la standarde europene Ministerul Sănătăţii şi Colegiul de Servicii de Urgenţă din Finlanda, aflat în subordinea Ministerului de Interne din Finlanda, vor forma specialişti şi formatori români în dispecerizarea integrată de urgenţă.
UPDATE Premierul Emil Boc: Raed Arafat revine la Ministerul Sănătăţii ca subsecretar de stat Dr. Raed Arafat va reveni în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), a anunţat marţi premierul Emil Boc.
UPDATE Băsescu: În legea sănătăţii nu veţi găsi nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că în capitolul referitor la serviciul de urgenţă din proiectul noii legi a sănătăţii nu se găseşte nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului.
Guvern: Demisia lui Raed Arafat a fost înregistrată la Cabinetul premierului Boc Demisia subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a fost înregistrată marţi la Cabinetul premierului Emil Boc, a anunţat Biroul de presă al Guvernului.
Raed Arafat nu confirmă şi nici nu infirmă demisia din funcţie Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, nu a dorit, marţi, nici să confirme şi nici să infirme demisia sa din funcţie.