Cele mai citite
 


Satu Mare: 6.000 de doze de vaccin antigripal, oprite de DSP
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 6.000 de doze de vaccin antigripal au fost oprite momentan de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), în urma indicaţiilor de la Ministerul Sănătăţii (MS).
Potrivit medicului epidemiolog Lidia Tămaş din cadrul DSP Satu Mare, a fost sistată administrarea a 6.000 doze de vaccin antigripal existentă în momentul de faţă în judeţ, conform cerinţelor MS.
În prima tranşă din toamna acestui an, au fost primite 6.000 de doze şi administrate în totalitate populaţiei, iar în cea de-a doua tranşă au fost primite 12.400 de doze, din care au fost administrate 6.400, restul de 6.000 fiind depozitate la DSP sau la medicii de familie.
În judeţ nu au fost înregistrate probleme în urma administrării vaccinului, nefiind niciun caz de gripă. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului încă o mie de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a primit de la Ministerul Sănătăţii încă o tranşă de o mie de doze de vaccin antigripal ce urmează a fi repartizată în teritoriu, a declarat presei, marţi, directorul adjunct al DSP Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu.
Satu Mare: Bani doar pentru un sfert din dozele de vaccin antigripal de anul trecut Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare a primit fonduri de la Ministerul Sănătăţii (MS) pentru doar aproximativ 5.000 de doze de vaccin antigripal, ceea ce înseamnă aproximativ un sfert din numărul celor administrate iarna trecută.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproape 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit 10.830 de doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, a anunţat miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Liliana Iordăchescu.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit 12.500 doze de vaccin antigripal Galaţi, 18 oct/Agerpres/- Ministerul Sănătăţii a alocat judeţului Galaţi 12.500 doze de vaccin antigripal care au ajuns la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi urmează să fie distribuite medicilor de familie, au anunţat marţi reprezentanţii instituţiei sanitare.
Mehedinţi: Aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal distribuite în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a primit de la Ministerul Sănătăţii (MS) a doua tranşă de vaccin antigripal, a declarat marţi pentru AGERPRES directorul adjunct, dr. Romaniţa Ionovici.
Satu Mare: Mai puţine doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare a solicitat în acest an Ministerului Sănătăţii distribuirea a peste 40.000 de doze de vaccin antigripal, cu aproape 15.000 mai puţin decât anul trecut.