Cele mai citite
 


Teodor Baconschi: Legea sănătăţii trebuie adoptată pentru că este o reformă vitală
miercuri, 11 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prim-vicepreşedintele PDL Teodor Baconschi, ministru al Afacerilor Externe, a afirmat marţi că legea sănătăţii trebuie adoptată, fiind o reformă vitală într-un sector care îi interesează pe toţi românii.
"Legea sănătăţii trebuie adoptată pentru că e o reformă vitală, într-un sector care ne interesează în cel mai înalt grad pe noi toţi. Nu suntem mulţumiţi de starea actuală a sistemului de sănătate din România şi cred că este un drept al fiecăruia să ştie că, cel puţin pe termen mediu, va avea condiţii de îngrijire a propriei sănătăţi decente şi europene", a declarat Baconschi.
El nu a dorit să comenteze o eventuală demisie a subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat.
Luni seara, într-o emisiune la Realitatea TV, dr. Raed Arafat a anunţat că se gândeşte dacă va demisiona din funcţia deţinută la Ministerul Sănătăţii. În aceeaşi emisiune, preşedintele Traian Băsescu i-a recomandat lui Raed Arafat să prezinte ministrului Sănătăţii observaţiile sale cu privire la noua lege din domeniu în loc să creeze "o psihoză publică". AGERPRES/ (A - Florentina Peia)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Băsescu referindu-se la Arafat: Dacă nu găseşte înţelegere la MS, ori pleacă ministrul ori secretarul de stat Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, că Raed Arafat ar trebui să-şi înţeleagă misiunea de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, adăugând că ar trebui să-şi exprime opiniile privind noua lege a Sănătăţii, în primul rând, în interiorul MS, iar, dacă are un alt punct de vedere decât...
Raed Arafat nu confirmă şi nici nu infirmă demisia din funcţie Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, nu a dorit, marţi, nici să confirme şi nici să infirme demisia sa din funcţie.
Băsescu: Anul acesta, România nu are nevoie în mod cert de niciun euro de la FMI sau de la UE Preşedintele Traian Băsescu susţine că, în acest an, România nu are nevoie, "în mod cert", de niciun euro de la Fondul Monetar Internaţional sau de la Uniunea Europeană.
(Corespondenţă) România oferă Bulgariei o reţetă pentru ambulanţe cu adevărat rapide (presă) Sofia, 5 dec - Corespondentul AGERPRES, Ivan Radev, transmite: Vizita secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii din România, dr. Raed Arafat, care a prezentat la Sofia sistemul SMURD, este unul dintre principalele subiecte pentru presa bulgară de joi.
Prof.dr. Vasile Astărăstoaie:Raed Arafat este un profesionist Dr. Raed Arafat este un profesionist, o persoană cu o mare capacitate iar demisia sa ar fi o pierdere, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, prof. dr.Vasile Astărăstoaie, preşedintele Colegiului Medicilor din România
Traian Băsescu: Guvernul să restructureze sistemul de sănătate şi apoi să plătească arieratele din domeniu Bucureşti, 4 nov /Agerpres/ - România a solicitat organismelor internaţionale de finanţare să i se ofere posibilitatea de a restructura mai întâi sistemul de sănătate, pentru ca abia apoi să achite arieratele din acest sector, astfel încât să poată acorda, cu prioritate, subvenţiile pentru agricultori...