Cele mai citite
 


Alis Grasu: Jandarmul lovit în Piaţa Universităţii a avut o rană superficială, care a fost pansată
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Jandarmul care a fost rănit sâmbătă la mitingul din Piaţa Universităţii a primit îngrijiri de la medicii de ambulanţă.
El a suferit o rană superficială la frunte, a fost pansat şi nu a vrut să părăsească zona în care se afla, a declarat dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov.
Aceasta a adăugat că la miting au mai necesitat îngrijiri alte trei persoane care au acuzat stări de lipotimie.AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Alis Grasu (SABIF): 789 de apeluri la Ambulanţă luni în intervalul 8.00 - 20.00 Un număr de 789 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au solicitat Serviciul de Ambulanţă de luni de la ora 8.00 până la ora 20.00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, dr. Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu (SABIF): Aproape 1.300 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Aproape 1.300 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au sunat la Ambulanţă de duminică până luni dimineaţă, a declarat, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF), dr. Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu: Peste 1.500 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Un număr de 1.537 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de miercuri dimineaţă de la ora 8,00 până joi dimineaţă la aceeaşi oră, a declarat, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu (SABIF): Peste 3.000 de solicitări la Ambulanţă de luni până miercuri Peste 3.000 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au solicitat Serviciul de Ambulanţă de luni dimineaţă de la ora 8,00, până miercuri la ora 14,00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, dr. Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu: 1.454 de solicitări la Ambulanţă în ultima perioadă Un număr de 1.454 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de joi de la ora 8,00 până vineri la ora 10,00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...