Cele mai citite
 


Galaţi: Protest spontan de susţinere a lui Raed Arafat
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ o sută de persoane, în majoritate tineri, s-au adunat sâmbătă seara în faţa sediului Prefecturii Galaţi, pentru a-l susţine pe doctorul Raed Arafat, dar şi pentru a protesta împotriva Guvernului şi preşedintelui Traian Băsescu.
După ce au strigat lozinci antiguvernamentale şi antiprezidenţiale, protestatarii au pornit în marş pe principalele artere ale Galaţiului, străzile Domnească şi Brăilei, cu scopul de a organiza un miting pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor.
Coloana manifestează paşnic iar pe pancarte sunt înscrise mesajele "Jos Băsescu", "Arafat, adevărat român şi bărbat', "Jos Guvernul', "Jos dictatorul'. Protestatarii transmit din mişcare mesajul "Veniţi cu noi' către trecători, pentru ca şi aceştia se alăture marşului şi mitingului.
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi, locotenent Costin Barbu, a declarat pentru AGERPRES că protestul nu este autorizat, dar că jandarmii nu vor interveni decât dacă lucrurile vor scăpa de sub control. Barbu a mai spus că se va proceda la identificarea organizatorilor protestului, care sunt pasibili de amenzi cuprinse între 1.000 şi 10.000 lei. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Protestul spontan de susţinere a lui Raed Arafat s-a încheiat Protestul spontan de susţinere a lui Raed Arafat, la care au participat aproximativ o sută de persoane şi care a durat aproape două ore, s-a încheiat sâmbătă seara pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor.
Galaţi: Vicepreşedintele exclus din PNŢCD va face greva foamei în faţa sediului lui Traian Băsescu Marian Popa, vicepreşedintele exclus din PNŢCD şi din funcţia de preşedinte al filialei gălăţene a partidului, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că va intra pe 30 august în greva foamei în faţa sediului de campanie al preşedintelui suspendat Traian Băsescu, până când preşedintele PNŢCD, Aurelian...
Manifestaţia pro Raed Arafat de la Cluj s-a transformat în miting anti-putere Câteva zeci de persoane s-au adunat duminică în Piaţa Unirii din Cluj la un miting care, dintr-o mişcare de susţinere a fostului subsecretar de stat Raed Arafat, s-a transformat într-o manifestaţie anti-putere.
Galaţi: Victor Ponta şi Raed Arafat au participat la inaugurarea Punctului de operare aero-medicală Prim-ministrul Victor Ponta şi secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat au participat, vineri, la Galaţi, la inaugurarea Punctului de operare aero-medicală din localitate, dotat cu un elicopter SMURD.
Traian Băsescu: Raed Arafat, un "duşman" al apariţiei încă unui sistem privat de sănătate Preşedintele Traian Băsescu a declarat miecuri seară, la TVR, că Raed Arafat este un duşman al apariţiei încă unui sistem privat de sănătate, secretarul de stat uitând că şi sistemul SMURD creat de el a fost mai întâi o fundaţie.
Galaţi: Arafat a verificat condiţiile de infrastructură pentru operarea viitorului elicopter SMURD Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, a verificat, duminică, la Galaţi, dacă sunt îndeplinite condiţiile de infrastructură pentru operarea viitorului elicopter smurd care urmează să fie adus în judeţ cel mai probabil în luna aprilie.