Cele mai citite
 


Galaţi: Protestul spontan de susţinere a lui Raed Arafat s-a încheiat
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Protestul spontan de susţinere a lui Raed Arafat, la care au participat aproximativ o sută de persoane şi care a durat aproape două ore, s-a încheiat sâmbătă seara pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor.
Iniţial, protestatarii s-au adunat în faţa sediului Prefecturii Galaţi, unde au strigat lozinci antiguvernamentale şi antiprezidenţiale. Apoi, manifestanţii au pornit în marş pe principalele artere ale Galaţiului, străzile Domnească şi Brăilei şi s-au oprit pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor.
Coloana a manifestat paşnic, pe pancarte fiind înscrise mesajele "Jos Băsescu', "Arafat, adevărat român şi bărbat', "Jos Guvernul', "Jos dictatorul'. Protestatarii au transmis din mişcare şi mesajul "Veniţi cu noi' către trecători pentru ca şi aceştia să se alăture marşului.
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi, locotenent Costin Barbu, a declarat pentru AGERPRES că protestul, deşi nu a fost autorizat, s-a desfăşurat paşnic, fără incidente. Barbu a mai spus că se va proceda la identificarea organizatorilor protestului, care sunt pasibili de amenzi cuprinse între 1.000 şi 10.000 lei.
Participanţii la manifestaţie au anunţat că vor relua protestul duminică, la ora 15,00, tot din faţa sediului Prefecturii Galaţi. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Protest spontan de susţinere a lui Raed Arafat Aproximativ o sută de persoane, în majoritate tineri, s-au adunat sâmbătă seara în faţa sediului Prefecturii Galaţi, pentru a-l susţine pe doctorul Raed Arafat, dar şi pentru a protesta împotriva Guvernului şi preşedintelui Traian Băsescu.
Galaţi: Victor Ponta şi Raed Arafat au participat la inaugurarea Punctului de operare aero-medicală Prim-ministrul Victor Ponta şi secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat au participat, vineri, la Galaţi, la inaugurarea Punctului de operare aero-medicală din localitate, dotat cu un elicopter SMURD.
Galaţi: Arafat a verificat condiţiile de infrastructură pentru operarea viitorului elicopter SMURD Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, a verificat, duminică, la Galaţi, dacă sunt îndeplinite condiţiile de infrastructură pentru operarea viitorului elicopter smurd care urmează să fie adus în judeţ cel mai probabil în luna aprilie.
Galaţi: Raed Arafat va reveni pe o poziţie decizională, la nivel înalt, susţine fostul secretar de stat Aurel Nechita Decanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie Galaţi, fostul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii Aurel Nechita, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că Raed Arafat, fondatorul SMURD, proaspăt demisionat din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, va reveni pe o poziţie decizională, la...
SMURD Galaţi va fi dotat cu un elicopter pentru urgenţe medicale Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Galaţi va fi dotat cu un elicopter pentru urgenţe medicale, în urma finalizării unui proiect de achiziţie de către Ministerul Sănătăţii, a anunţat, marţi, preşedintele Colegiului Medicilor Galaţi, Aurel Nechita.
Baza aeriană SMURD Galaţi, un an de la inaugurare Galaţi, 22 iun /Agerpres/- Punctul de Operare Aeromedicală Galaţi, a 7-a bază de salvare aeriană din România, a luat fiinţă în urmă cu un an, pe 20 iunie 2014, în prezenţa secretarului de stat Raed Arafat. Pe 21 iunie 2014, la ora 16.00, suna alarma pentru prima misiune şi, de atunci, elicopterul aflat...