Cele mai citite
 


Iaşi: Protestul spontan din Piaţa Unirii s-a încheiat
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cele peste 100 de persoane care au participat în Piaţa Unirii din Iaşi la acţiunea de susţinere a medicului Raed Arafat au plecat acasă după ce câteva ore au scandat lozinci antiguvernamentale, dar mai ales antiprezidenţiale.
Protestatarii susţin că vor ieşi şi duminică, la ora 12,00, în faţa Palatului Culturii, unde reprezentanţii TNL Iaşi au anunţat o acţiune de susţinere a SMURD.
Nemulţumirile celor veniţi sâmbătă seară în Piaţa Unirii pornesc de la sărăcia în care trăiesc după reformele din ultima perioadă care s-au suprapus cu scumpirile la alimente şi utilităţi. Unii sunt nemulţumiţi că în ciuda pregătirii lor profesionale nu îşi găsesc locuri de muncă sau că au salariile foarte mici. Cu toţii se plâng că a fost distrus sistemul de Sănătate.
Protestatarii din Piaţa Unirii din Iaşi au intonat imnul naţional, au scandat lozinci antiguvernamentale şi împotriva şefului statului, dar au avut şi pancarte cu mesaje precum 'Jos Băsescu', 'Pentru dreptate şi onoarea de a fi român nu e nevoie de aprobare', 'Nu fiţi apatici, fiţi antiapatici', 'Băsescu, ia elicopterul', 'Demisia, Băsescu'.
Manifestarea, susţin cei care au venit în Piaţa Unirii, a fost spontană, prin intermediul reţelelor de socializare. AGERPRES/(AS - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Sute de persoane şi-au luat rămas bun de la membrii echipajului SMURD decedaţi în Republica Moldova Sute de cadre medicale, personal SMURD, ISU şi de la alte instituţii au venit la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi pentru a-şi lua rămas bun de la cei trei membri ai echipajului elicopterului SMURD care au murit în timpul unei intervenţii de salvare efectuate joi în Republica Moldova.
Iaşi: Un protest de susţinere va fi organizat de tinerii liberali în Piaţa Unirii Tinerii liberali ieşeni vor iniţia duminică o acţiune de protest în cadrul căreia vor ieşi în Piaţa Unirii pentru a-şi manifesta dezacordul faţă de actualele prevederi ale proiectului de Lege a Sănătăţii dar şi pentru a-şi exprima solidaritatea cu doctorul Raed Arafat, se arată într-un comunicat remis...
Peste 250 de persoane îşi manifestă solidaritatea cu medicul Raed Arafat în Piaţa Unirii din Iaşi Peste 250 de persoane se află duminică la prânz în Piaţa Unirii din Iaşi unde manifestă în susţinerea medicului Raed Arafat, a sistemului de sănătate românesc şi totodată scandează lozinci împotriva şefului statului, căruia îi cer demisia.
SMURD Iaşi are din nou elicopter după şase ani Locuitorii din Iaşi şi din zona Moldovei care au probleme medicale grave vor ajunge mai uşor la medic cu ajutorul unui elicopter SMURD care a fost adus, duminică, la Iaşi, prilej cu care a fost inaugurat Punctul Aeromedical şi Dispeceratul Medical Integrat, ce funcţionează la sediul Inspectoratului pentru...
Senatorii au aprobat în această săptămănă achiziţionarea unui elicopter SMURD cu baza la Iaşi (sinteză) Senatorii au aprobat în această săptămână, în unanimitate, proiectul de lege privind ratificarea Acordului încheiat între Guvernul României şi cel al Republicii Moldova referitor la achiziţionarea unui elicopter care va opera în cazul urgenţelor medicale pe ambele părţi ale frontierei dintre cele două...
Raed Arafat:Lansarea componentei SMURD în zona Sebeş creşte capacitatea de intervenţie Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, fondatorul SMURD, a declarat, vineri, la Sebeş, că anul acesta au fost alocate fonduri pentru achiziţionarea a două elicoptere, dintre care unul va înlocui, în iulie, elicopterul de Poliţie de la Iaşi, iar cu celălalt se va inaugura, în septembrie...