Cele mai citite
 


În centrul Iaşiului s-au adunat protestatari; este anunţat un protest organizat de tinerii liberali
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 20 de persoane s-au adunat duminică dimineaţa, începând de la ora 10.00, în Piaţa Unirii din Iaşi unde manifestă pentru susţinerea medicului Raed Arafat.
Spre deosebire de protestatarii de sâmbătă seara, care au intonat imnul naţional şi au scandat lozinci antiguvernamentale sau împotriva şefului statului, cele 20 de persoane aflate în Piaţa Unirii manifestă în linişte. Oamenii îşi împărtăşesc unii altora nemulţumirile faţă de situaţia din sistemul medical românesc şi faţă de intenţia guvernanţilor de privatiza sistemul de urgenţă. Totodată, oamenii se plâng că trăiesc din ce în ce mai rău din cauza măsurilor de austeritate şi a scumpirilor din ultimul timp.
La ora 12.00 în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi este anunţat un protest de solidaritate cu Raed Arafat organizat de tinerii din PNL, acesta fiind singurul protest asumat politic până la acest moment din toate manifestările care au avut loc în ultimele două zile în ţară. AGERPRES/(AS, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Un protest de susţinere va fi organizat de tinerii liberali în Piaţa Unirii Tinerii liberali ieşeni vor iniţia duminică o acţiune de protest în cadrul căreia vor ieşi în Piaţa Unirii pentru a-şi manifesta dezacordul faţă de actualele prevederi ale proiectului de Lege a Sănătăţii dar şi pentru a-şi exprima solidaritatea cu doctorul Raed Arafat, se arată într-un comunicat remis...
Raed Arafat: Sistemul de urgenţă din Bucureşti a ajuns la maturitate Sistemul de urgenţă din Bucureşti a ajuns deja la maturitate, a afirmat Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), marţi, cu ocazia participării sale la festivitatea de aniversare a 4 ani de la operaţionalizarea SMURD Bucureşti.
Coordonatorul SMURD Iaşi: Sistemul medical de urgenţă actual, apreciat şi recomandat ca model de bună practică Coordonatorul UPU-SMURD la Iaşi, conf.univ.dr. Diana Cimpoeşu, susţine că actualul sistem medical de urgenţă, în care se află şi SMURD, şi-a dovedit eficacitatea nu doar în cazurile obişnuite, ci şi în cel al unor tragedii colective, fapt remarcat şi apreciat de forurile internaţionale care au recomandat...
O manifestare de solidaritate cu Raed Arafat a avut loc la Târgu Mureş Peste 400 de persoane au participat, joi seara, în centrul municipiului Târgu Mureş, la o manifestare de solidaritate cu dr. Raed Arafat, fondatorul SMURD, care a demisionat din funcţia de subsecretar de stat în semn de protest faţă de prevederile proiectului legii sănătăţii referitoare la sistemul de...
Iaşi: Protestele din sistemul medical vor respecta legea, asigură Astărăstoae Toate mişcările de protest ale personalului medical din perioada următoare se vor desfăşura respectându-se legea, a declarat joi, pentru AGERPRES, prof.univ.dr Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România.
Iaşi: Proiect transfrontalier în domeniul situaţiilor de urgenţă, finalizat Reprezentanţi ai autorităţilor din România şi Republica Moldova s-au aflat vineri, la Iaşi, pentru a lua parte la închiderea oficială a unui proiect transfrontalier în domeniul situaţiilor de urgenţă.