Cele mai citite
 


Managerul Ambulanţei Bucureşti: Patru manifestanţi au necesitat internare
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Nouă persoane au necesitat asistenţă medicală, sâmbătă, în zona Pieţei Universităţii în care are loc o manifestaţie încă de la prânz.
Managerul Ambulanţei Bucureşti, dr. Alis Grasu, a declarat, pentru AGERPRES, că patru persoane au ajuns la spital: o persoană cu sângerări nazale la Spitalul Colţea, alte trei - una cu atac de panică, alta cu hipertensiune şi o intoxicaţie cu gaze lacrimogene - la Spitalul Universitar.
Potrivit dr. Alis Grasu, celelalte persoane nu au necesitat internare şi au acuzat hipertensiune, traumatisme, hipotensiune. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Asistenţa medicală la finala Europa League Serviciul de ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală, în ziua finalei Europa League, cu nouă ambulanţe, cu asistenţi şi şoferi, pentru aeroport, fan-zone şi stadion, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul Servicului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov.
Două echipaje asigură asistenţa medicală la pelerinajul de Florii; 200 de jandarmi acţionează pentru păstrarea ordinii Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov va asigura asistenţa medicală la pelerinajul de Florii, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Mai multe ambulanţe asigură asistenţa medicală la meciul Dinamo Bucureşti - FC Barcelona Patru ambulanţe de tip B şi patru de tip C vor acorda asistenţă medicală, sâmbătă, la meciul amical dintre Dinamo Bucureşti şi FC Barcelona, care se desfăşoară pe Arena Naţională, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov.
Şase ambulanţe asigură asistenţa medicală la Revelioanele din Bucureşti Şase ambulanţe vor asigura, în noaptea de sâmbătă spre duminică, asistenţa medicală la Revelioanele organizate în Capitală, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov.
Manifestaţia din Bucureşti continuă; 13 persoane au avut nevoie de asistenţă medicală Un număr de 13 persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, duminică, până la ora 21,00, dintre care şase au ajuns la Spitalul Universitar, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, medicul şef SMURD Bucureşti - Ilfov.