Cele mai citite
 


Manifestaţia pro Raed Arafat de la Cluj s-a transformat în miting anti-putere
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Câteva zeci de persoane s-au adunat duminică în Piaţa Unirii din Cluj la un miting care, dintr-o mişcare de susţinere a fostului subsecretar de stat Raed Arafat, s-a transformat într-o manifestaţie anti-putere.
Oamenii au strigat lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi au cerut majorarea salariilor şi a pensiilor. Ei au mai cerut şi demisia ministrului Sănătăţii, Ladislau Ritli, dar au protestat şi împotriva măsurilor luate de jandarmi la mitingul de la Bucureşti prin agitarea unor pancarte pe care scria 'Ruşine jandarmi bucureşteni'.
Manifestanţii, al căror miting nu este autorizat, sunt supravegheaţi de jandarmi. Singura măsură luată, până în acest moment, de forţele de ordine a fost să împartă celor prezenţi fluturaşi prin care li se atrage atenţia că riscă amenzi destul de mari participând la un miting neautorizat.
Printre protestatari se află un grup de persoane cunoscute ca fiind activişti împotriva proiectului de exploatare minieră de la Roşia Montană şi un grup de monarhişti care au arborat steagurile regaliste. Manifestarea este susţinută şi de membrii celor două organizaţii de tineret ale PSD şi PNL Cluj. AGERPRES/(AS-Elena Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat, sacrificiul altruist al unui medic care lucrează pentru România (New York Times) Atunci când dr.Raed Arafat a demisionat luna trecută din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii din România, mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga ţară pentru a cere întoarcerea lui. Aceasta nu a fost o reacţie obişnuită, aici sau oriunde altundeva, la plecarea unui oficial guvernamental...
Traian Băsescu: Raed Arafat, un "duşman" al apariţiei încă unui sistem privat de sănătate Preşedintele Traian Băsescu a declarat miecuri seară, la TVR, că Raed Arafat este un duşman al apariţiei încă unui sistem privat de sănătate, secretarul de stat uitând că şi sistemul SMURD creat de el a fost mai întâi o fundaţie.
La Cluj s-a deschis al 12-lea centru din ţară de pregătire a personalului SMURD Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a inaugurat sâmbătă, la Cluj, împreună cu secretarul de stat Raed Arafat şi cu ministrul Traian Igaş, cel mai nou centru de pregătire al personalului SMURD. Centrul a fost construit din sume provenite exclusiv din donaţiile populaţiei de doi la sută pe impozitul pe...
Victor Ponta: Vom schimba Legea sănătăţii şi-i vom readuce pe cei îndepărtaţi din sistem Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că USL se va opune prin toate mijloacele politice proiectului legislativ privind domeniul sănătăţii, inclusiv prin depunerea unei moţiuni de cenzură.
Traian Băsescu: La Cotroceni nu a ajuns niciun raport trimis de Raed Arafat Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că la Palatul Cotroceni nu a ajuns niciun raport pe marginea proiectului noii legi a sănătăţii care să fie trimis de fostul subsecretar de stat în MS dr. Raed Arafat.
Aproximativ 500 de manifestanţi în Piaţa Universităţii la un miting de susţinere a dr. Raed Arafat Aproximativ 500 de bucureşteni, potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei, s-au adunat vineri seară în Piaţa Universităţii, pe trotuarul din faţa Teatrului Naţional, manifestându-şi sprijinul faţă de dr. Raed Arafat, cel care a fondat SMURD-ul şi care, în această săptămână, a demisionat din funcţia de ...