Cele mai citite
 


Peste 11 ore de protest în Piaţa Universităţii din Bucureşti, cu ciocniri între manifestanţi şi forţele de ordine
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Circa 20 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, până sâmbătă seară la ora 23:00, la manifestaţia care s-a desfăşurat în zona Pieţei Universităţii.
"16 persoane au primit asistenţă medicală de la Ambulanţă şi patru de la SMURD", a declarat, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul Ambulanţei.
Ea a menţionat că patru persoane au fost intoxicate cu gaze lacrimogene.
Cinci jandarmi au necesitat îngrijiri medicale, dintre care trei au ajuns la spital.
De asemenea, 29 de persoane au fost scoase din zona manifestaţiei de la Piaţa Universităţii, după cum a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Florin Hulea. Potrivit acestuia, este vorba despre manifestanţi care au agresat forţele de ordine şi au aruncat cu pietre, fumigene şi cărămizi.
Traficul rutier a fost reluat, sâmbătă noaptea, în zona Pieţei Universităţii, după ce timp de peste 11 ore a fost blocat de circa 1000 de manifestanţi sau de cordoanele de jandarmi.
Printre lozinci antiguvernamentale şi antiprezidenţiale, a fost scandat şi numele dr. Raed Arafat şi au fost aplaudate de fiecare dată ambulanţele sosite pentru a acorda îngrijiri medicale manifestanţilor sau jandarmilor.
Manifestaţii de protest au avut loc, sâmbătă şi la Iaşi, Constanţa, Galaţi, Slobozia, Drobeta Turnu Severin, Ploieşti, Craiova, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timişoara, Deva, Braşov.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Protest Piaţa Universităţii: 20 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale; 29 de manifestanţi scoşi din zonă Un număr de 20 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, până sâmbătă seară la ora 23,00, la manifestaţia care s-a desfăşurat în zona Pieţei Universităţii.
Ambulanţa şi SMURD, pregătite să asigure asistenţa medicală la mitingurile din Capitală Ambulanţa şi SMURD vor asigura asistenţa medicală la mitingurile care se vor desfăşura joi în Capitală.
Raed Arafat: Asistenţa medicală de urgenţă este bine reglementată Bucureşti, 24 mai /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat afirmă că, în prezent, legislaţia permite existenţa unui sistem privat în asistenţa medicală de urgenţă sub o formă bine reglementată.
Galaţi: Asistenta de pe ambulanţa implicată în gravul accident de pe DN 25 a murit Asistenta medicală de pe ambulanţa implicată în gravul accident de circulaţie produs marţi pe DN 25 în comuna gălăţeană Barcea a decedat.
Servicul de Ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală la Revelion Bucureşti, 30 dec /Agerpres/ - Serviciul de Ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală în noaptea de Revelion, la cele două manifestări din Piaţa Constituţiei şi din Piaţa Revoluţiei, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.