Cele mai citite
 


Peste 250 de persoane îşi manifestă solidaritatea cu medicul Raed Arafat în Piaţa Unirii din Iaşi
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 250 de persoane se află duminică la prânz în Piaţa Unirii din Iaşi unde manifestă în susţinerea medicului Raed Arafat, a sistemului de sănătate românesc şi totodată scandează lozinci împotriva şefului statului, căruia îi cer demisia.
Printre manifestanţi se află sindicalişti din sistemul sanitar ieşean, pensionari, reprezentanţi ai mai multor organizaţii neguvernamentale, ai Asociaţiei Surzilor.
Protestatarii au afişat pancarte cu mesajul "SMURD salvează oameni, Băsescu îi omoară', 'Vrem alegeri libere şi corecte', '112, salvaţi SMURD', 'Jos guvernul, jos Băsescu'. În acelaşi timp, manifestanţii scandează 'Veniţi cu noi, ca-n 22', 'Arafat, român adevărat', 'Vrem anticipate'.
Deşi la ora 12.00 era anunţat un protest organizat la Palatul Culturii de organizaţia de tineret a PNL, cei care se află acum în Piaţa Unirii susţin că au venit în urma discuţiilor de pe reţelele de socializare, precum Facebook sau Twitter. AGERPRES/(A, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Un protest de susţinere va fi organizat de tinerii liberali în Piaţa Unirii Tinerii liberali ieşeni vor iniţia duminică o acţiune de protest în cadrul căreia vor ieşi în Piaţa Unirii pentru a-şi manifesta dezacordul faţă de actualele prevederi ale proiectului de Lege a Sănătăţii dar şi pentru a-şi exprima solidaritatea cu doctorul Raed Arafat, se arată într-un comunicat remis...
Iaşi: Sute de persoane şi-au luat rămas bun de la membrii echipajului SMURD decedaţi în Republica Moldova Sute de cadre medicale, personal SMURD, ISU şi de la alte instituţii au venit la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi pentru a-şi lua rămas bun de la cei trei membri ai echipajului elicopterului SMURD care au murit în timpul unei intervenţii de salvare efectuate joi în Republica Moldova.
Iaşi: Elicopterul SMURD, funcţional Bolnavii din partea estică a ţării care locuiesc în zone mai puţin accesibile sau care necesită de urgenţă îngrijiri medicale vor ajunge la spital cu ajutorul noului elicopter SMURD, inaugurat la Iaşi, vineri, în prezenţa subsecretarului de stat Raed Arafat.
Iaşi: Protestul spontan din Piaţa Unirii s-a încheiat Cele peste 100 de persoane care au participat în Piaţa Unirii din Iaşi la acţiunea de susţinere a medicului Raed Arafat au plecat acasă după ce câteva ore au scandat lozinci antiguvernamentale, dar mai ales antiprezidenţiale.
SMURD Iaşi are din nou elicopter după şase ani Locuitorii din Iaşi şi din zona Moldovei care au probleme medicale grave vor ajunge mai uşor la medic cu ajutorul unui elicopter SMURD care a fost adus, duminică, la Iaşi, prilej cu care a fost inaugurat Punctul Aeromedical şi Dispeceratul Medical Integrat, ce funcţionează la sediul Inspectoratului pentru...
Iaşi: Protestele continuă şi la -13 grade Celsius Câteva zeci de studenţi din Iaşi, cărora li s-au alăturat tineri şi pensionari, au protestat, vineri seara, în Piaţa Unirii din Iaşi, ignorând faptul că afară mercurul din termometre a ajuns la -13 grade Celsius.