Cele mai citite
 


Premierul Boc face apel la dialog, spunând că nu cărămizile aruncate reprezintă o soluţie
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Emil Boc a făcut apel, duminică, la dialog, punctând că nu "cărămizile aruncate în dreapta şi stânga" reprezintă o soluţie pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă românii.
"În continuare cred şi spun un singur lucru: dialogul este singura cale de rezolvare a tuturor problemelor din România. Nu cred în soluţia violenţei, aşa cum nu am crezut niciodată în ea. Jandarmii, ca şi protestatarii, sunt oameni cu familii, oameni care au problemele lor, care ca toţi românii au unele greutăţi în aceste momente şi soluţiile nu sunt cărămizi aruncate în dreapta şi stânga, ci calea cât mai mare spre dialog. De aceea cred că dialogul este cea mai importantă cale de soluţionare a problemelor, ci nu cărămizile aruncate care pot afecta viaţa, pentru că orice se poate repara, mai puţin viaţa, orice se poate negocia, mai puţin viaţa" a spus Boc, după vizita făcută la Spitalul Floreasca jandarmului rănit la manifestaţia de sâmbătă seară din Piaţa Universităţii.
Şeful Guvernului a afirmat că îi înţelege pe români şi ştie că au trecut şi trec prin vremuri grele, dar măsurile luate de Guvern au fost necesare.
"Încă de aseară m-am interesat de starea de sănătate a protestatarilor şi a jandarmilor. Astăzi pot să vă spun că mă bucură faptul că niciun protestatar nu este internat şi nu are niciun fel de problemă de sănătate şi asta este bine", a mai spus premierul.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Emil Boc:Există toate şansele ca România să aibă două trimestre de creşetere economică şi să iasă din recesiune Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat sâmbătă, la conferinţa de alegeri a PDL Harghita, că există toate şansele ca România să aibă două trimestre de creştere economică şi să iasă din recesiune.
Emil Boc: Sper ca în privinţa parteneriatului public-privat, UE să aibă cu România aceeaşi deschidere ca şi cu alte ţări membre Premierul Emil Boc şi-a exprimat miercuri, în discursul susţinut la conferinţa financiară organizată de Forum Invest şi BNR, speranţa ca UE să aibă în privinţa parteneriatului public-privat aceeaşi deschidere faţă de România pe care a avut-o în trecut cu alte ţări membre, în condiţiile în care "regimul...
Emil Boc: Economii de 300 milioane de euro pe an printr-un sistem informatic în sănătate România va face economii anuale de circa 300 de milioane de euro în sistemul sănătăţii, printr-un Sistem Informatic Integrat care va fi finalizat până la sfârşitul anului 2010, a declarat, miercuri, primul-ministru Emil Boc, la finalul şedinţei de Guvern.
România: Protestele ar putea submina şansele lui Emil Boc la alegerile parlamentare (Reuters) Protestele din România, cele mai puternice din ultimii peste 10 ani, sunt departe de a fi suficient de serioase pentru a influenţa politica sau pentru a ameninţa guvernul, însă ar putea submina şansele premierului Emil Boc la alegerile parlamentare de la sfârşitul lui 2012 şi l-ar putea lăsa pe preşedintele...
Premierul Emil Boc îl vizitează pe jandarmul rănit la manifestaţia de sâmbătă Premierul Emil Boc îl vizitează duminică pe jandarmul care a fost rănit la manifestaţia de sâmbătă şi care este internat la Spitalul Floreasca.
Emil Boc: Există 10,8 milioane de români care nu plătesc contribuţii de Sănătate Bucureşti, 25 aug /Agerpres/ - În România, există 10,8 milioane de persoane care nu plătesc contribuţii de Sănătate, motiv pentru care este nevoie de o lărgire a bazei de impozitare în cazul celor care, până acum, nu contribuiau, dar desfăşurau activităţi economice, a afirmat, miercuri, primul-ministru...