Cele mai citite
 


Premierul Emil Boc anunţă că luni va discuta în coaliţie elaborarea unei noi Legi a Sănătăţii
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Emil Boc a anunţat că luni va discuta în coaliţia de guvernământ despre elaborarea unei noi legi a sănătăţii, punctând că aceasta nu va permite desfiinţarea SMURD.
"În privinţa legii sănătăţii, este foarte clar. Mâine voi discuta în coaliţie elaborarea unei noi Legi a Sănătăţii. Vreau să fie limpede şi clar pentru toţi românii: nici vechea lege şi nici viitoarea lege nu vor permite desfiinţarea SMURD, nu vor permite privatizarea sistemului de urgenţă, nu va plăti niciun român niciun leu din buzunar pentru intervenţii în situaţie de urgenţă. Deci, aceste lucruri rămân în continuare aşa cum sunt şi nu vor fi altele legiferate nici în viitoarea lege a sănătăţii, pe care, împreună cu Guvernul şi în parteneriat cu forţe politice şi cu societatea civilă, o vom elabora începând de mâine, după discuţia din coaliţie", a spus Emil Boc.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Premierul Emil Boc: Protocoalele privind intervenţia în caz de viscol trebuiau respectate Protocoalele privind intervenţia autorităţilor statului în caz de urgenţă din cauza viscolului şi zăpezii trebuiau respectate, iar modul în care s-a acţionat în fiecare situaţie în parte va fi analizat, a declarat vineri premierul Emil Boc, după şedinţa de la ora 11.00 a Comandamentului de iarnă de la...
Premierul Boc: O Ordonanţă de Urgenţă în cazul etnobotanicelor nu mai făcea faţă provocărilor din teren Premierul Emil Boc a explicat luni, după întâlnirea cu deputaţii democrat-liberali, că proiectul de lege privind desfiinţarea magazinelor de vise a fost înaintat Parlamentului în procedură de urgenţă deoarece Ordonanţa de Urgenţă în cazul substanţelor psihotrope nu face faţă provocărilor din teren.
Emil Boc: Nu rezultă o cauzalitate directă între cele două decese şi desfiinţarea centrului de sănătate şi a spitalului Premierul Emil Boc a declarat sâmbătă, la Miercurea Ciuc, unde participă la Conferinţa de alegeri a PDL Harghita, că "ministrul Sănătăţii are susţinere să facă reformă în sănătate pentru că aceasta este necesară".
Boc: Arafat este bine-venit să revină în MS sau să lucreze la noua lege a Sănătăţii, dacă va dori Premierul Emil Boc a declarat, luni, că fostul subsecretar de stat Raed Arafat este bine-venit să revină în Ministerul Sănătăţii sau să lucreze la noul proiect al legii Sănătăţii, dacă va dori acest lucru.
Ministrul Igaş prezent la Guvern, unde are loc şedinţa coaliţiei Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, se află luni dimineaţa la Palatul Victoria, unde are loc şedinţa săptămânală a coaliţiei de guvernământ, la care participă şi ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau.
Emil Boc: Pentru sănătate am alocat 300 de milioane de lei, alte 150 sunt în fondul de rezervă Premierul Emil Boc a declarat duminică la videoconferinţa cu prefecţii că la rectificarea bugetară pentru sănătate au fost alocate direct 300 de milioane de lei iar alte 150 de milioane de lei sunt în fondul de rezervă şi se alocă imediat, pe măsură ce se implementează măsurile agreate cu Comisia Europeană...