Cele mai citite
 


Premierul Emil Boc îl vizitează pe jandarmul rănit la manifestaţia de sâmbătă
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Emil Boc îl vizitează duminică pe jandarmul care a fost rănit la manifestaţia de sâmbătă şi care este internat la Spitalul Floreasca.
Colonelul Aurel Moise, şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din Jandarmeria Română, a precizat, duminică într-o conferinţă de presă, că jandarmul care este încă internat este plutonierul Coroboianu Virgil, iar din raportul centrului medical rezultă ca are o plagă contuză intersprâncenară. Starea acestuia este, însă, stabilă. AGERPRES/(AS, Mirela Bărbulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Premierul Emil Boc, întrebat despre demisie: Soarta guvernelor trebuie să se decidă în Parlament Premierul Emil Boc a declarat că stabilitatea unei ţări este extrem de importantă într-un moment de criză, afirmând, referitor la o eventuală demisie a sa în contextul actualelor proteste, că soarta guvernelor se decide în Parlament.
Emil Boc: Pensionările de invaliditate au fost reduse cu 53,9%, prin aplicarea fermă a legii Introducerea noii legislaţii privind pensionările şi controalele riguroase efectuate, în special în privinţa celor pe motive medicale, au condus la scăderea cu 53,9% a cazurilor noi de pensii de invaliditate, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, ministrul interimar al muncii, premierul Emil...
Premierul Boc face apel la dialog, spunând că nu cărămizile aruncate reprezintă o soluţie Premierul Emil Boc a făcut apel, duminică, la dialog, punctând că nu "cărămizile aruncate în dreapta şi stânga" reprezintă o soluţie pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă românii.
Emil Boc: Există probleme cu măririle de 15% în spitalele unde nu s-a făcut reformă Bucureşti, 16 feb /Agerpres/ - Problemele cu spitalele unde nu s-a aplicat mărirea de salarii de 15% în luna ianuarie pentru angajaţi s-au constatat în cazul acelor unităţi sanitare care nu au făcut reforma solicitată din iulie 2010 privind alocarea a 70% din buget pentru salarii, a declarat, miercuri...
Emil Boc: Guvernul face împreună cu MS, CNAS şi organismele internaţionale o analiză a arieratelor din sănătate Guvernul face, în prezent, o analiză a arieratelor din sănătate împreună cu ministerul de resort, Casa Naţională de Asigurări în Sănătate (CNAS) şi cu organismele implicate în acordurile internaţionale ale României, a declarat, joi, premierul Emil Boc, într-o conferinţă de presă la sediul PDL.
Emil Boc: Nu rezultă o cauzalitate directă între cele două decese şi desfiinţarea centrului de sănătate şi a spitalului Premierul Emil Boc a declarat sâmbătă, la Miercurea Ciuc, unde participă la Conferinţa de alegeri a PDL Harghita, că "ministrul Sănătăţii are susţinere să facă reformă în sănătate pentru că aceasta este necesară".