Cele mai citite
 


Premierul Emil Boc, întrebat despre demisie: Soarta guvernelor trebuie să se decidă în Parlament
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Emil Boc a declarat că stabilitatea unei ţări este extrem de importantă într-un moment de criză, afirmând, referitor la o eventuală demisie a sa în contextul actualelor proteste, că soarta guvernelor se decide în Parlament.
"Am venit aici nu să fac declaraţii politice şi cred că soarta guvernelor trebuie să se decidă în Parlament şi cel mai important lucru este să avem grijă de faptul că stabilitatea unei ţări într-un moment de criză economică este extrem de importantă, iar acest lucru se poate obţine numai şi numai prin dialog, la care nu voi ezita să recurg de fiecare dată", a afirmat premierul duminică după vizita făcută duminică la Spitalul Floreasca jandarmului rănit la manifestaţia de sâmbătă seară.
Cât priveşte propunerea USL de a se organiza o sesiune parlamentară extraordinară, Emil Boc a spus doar că orice formă de dialog este binevenită.
"Eu cred că orice formă de dialog este binevenită. Nu ştiu dacă aceasta sau alta, dar orice formă de dialog este binevenită şi, respectând procedurile instituţionale, ele trebuie să fie urmate", a răspuns şeful Executivului. AGERPRES/(AS-Mirela Bărbulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sistemul de sănătate în fază terminală, la originea căderii guvernului în România (presă) Sectorul de sănătate, aflat în centrul protestelor din aceste zile din România care au dus la căderea guvernului lui Emil Boc, este în 'fază terminală' şi 'are nevoie de îngrijire urgentă', scrie luni portalul Osservatorio sui Balcani e Caucaso, care dedică o amplă analiză domeniul sănătăţii din ţara...
Daniel Constantin (PC): Criza nu o să dispară cu PDL la guvernare Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a afirmat duminică, în faţa participanţilor la Congresul formaţiunii, că actuala criză economică "nu o să dispară cu PDL la guvernare", adăugând că PC, dar şi Uniunea Social Liberală au misiunea de a reclădi încrederea oamenilor în politică, în...
Emil Boc: Cseke Attila nu şi-a prezentat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, nu şi-a prezentat demisia din funcţie în ultimele două zile şi nici nu şi-a anunţat intenţia în acest sens, după tragedia de la maternitatea Giuleşti soldată cu moartea a patru bebeluşi.
Emil Boc i-a cerut lui Adrian Streinu-Cercel să îşi retragă demisia Premierul în exerciţiu Emil Boc a afirmat, miercuri, că i-a solicitat lui Adrian Streinu-Cercel să revină asupra deciziei de a demisiona din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi să continue activitatea la MS, în această perioadă dificilă.
Premierul Emil Boc îl vizitează pe jandarmul rănit la manifestaţia de sâmbătă Premierul Emil Boc îl vizitează duminică pe jandarmul care a fost rănit la manifestaţia de sâmbătă şi care este internat la Spitalul Floreasca.
Emil Boc: Norii crizei încă mai sunt pe cer Oficial România a ieşit din recesiune pentru că a avut două trimestre consecutive de creştere economică, însă criza nu a trecut, a declarat, sâmbătă, premierul Emil Boc la cea de-a patra reuniune a Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România desfăşurată la Băile Felix.