Cele mai citite
 


Primul protest pro SMURD şi pro Arafat, anunţat la Bistriţa la ora 17.00
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primul protest pro SMURD şi pro Raed Arafat din judeţul Bistriţa-Năsăud este anunţat să aibă loc duminică, începând cu ora 17,00, în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, intenţia fiind anunţată prin sms-uri şi prin mesaje postate pe site-urile de socializare.
Un al doilea flash mob este programat deja pentru ziua de luni, de la ora 16,00, tot în faţa spitalului, iniţiatorul fiind un om de afaceri din Bistriţa, cunoscut pentru implicarea sa în diverse cazuri umanitare şi pentru crearea unui site destinat donatorilor de sânge.
Viceprimarul Bistriţei, George Avram, a declarat pentru AGERPRES că în niciunul din cele două cazuri nu s-a cerut autorizaţie din partea primăriei pentru organizarea unei manifestări.
Şeful Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, Ionel Cimuca, spune că jandarmii au aflat de intenţiile postate pe site-urile de socializare şi vor fi prezenţi la protestul de duminică, din zona spitalului de urgenţă, pentru a menţine liniştea şi ordinea publică. AGERPRES/(AS - Tina Ţucui)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Angajaţii spitalelor din Bistriţa şi Beclean nu au intrat în grevă; protest doar la Năsăud Angajaţii Spitalului de Urgenţă Judeţean (SJU) Bistriţa şi cei ai Spitalului Orăşenesc Beclean, care sunt membri de sindicat, nu au întrerupt miercuri activitatea, deşi fusese anunţată grevă de avertisment între orele 08,00 - 10,00 la nivelul Federaţiei Sanitas, singurii care au protestat fiind cei de...
Bistriţa-Năsăud: Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, inaugurat după o investiţie de 6,5 milioane euro Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa a fost inaugurat vineri, la un an de la demararea lucrărilor care au costat aproximativ 6,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în proporţie de 75% de la Guvern şi 25% din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Echipajele SMURD, în competiţie la Bistriţa Echipajele SMURD din regiunea de nord-vest se întrec luni, la Bistriţa, în cadrul unei competiţii zonale organizate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, probele "de foc" fiind descarcerarea şi acordarea primului ajutor calificat.
Bistriţa-Năsăud: Un bebeluş de nouă luni, printre răniţii în deflagraţia produsă într-un bloc din Bistriţa Un bebeluş în vârstă de nouă luni se află printre cei nouă răniţi în deflagraţia produsă în cursul nopţii de marţi spre miercuri într-un bloc din municipiul Bistriţa, acesta ajungând la spital cu contuzie frontală, escoriaţie piramidă nazală şi regiunea temporală posterioară, potrivit comunicatului remis...
Bistriţa-Năsăud: Spitalul Judeţean de Urgenţă susţine că nu mai foloseşte de un an produsele Hexi Pharma în sălile de operaţie Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu mai foloseşte produsele Hexi Phrama în sălile de operaţie de un an, motiv pentru care în prezent nu este nevoie de o reprogramare a intervenţiilor chirurgicale, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Mihaela Mastan.
Bistriţa-Năsăud: Spitalul de Urgenţă Judeţean nu are unitate de transfuzii autorizată Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu are unitate de transfuzii sanguine autorizată, la fel şi spitalul orăşenesc din Năsăud, potrivit datelor comunicate miercuri AGERPRES de şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, Anca Andriţoiu.