Cele mai citite
 


Protest la Craiova pentru a doua zi consecutiv
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 100 de persoane s-au adunat, duminică, la ora 15.00, în Piaţa Prefecturii din Craiova, pentru a doua zi consecutiv, pentru a protesta în semn de nemulţumire faţă de plecarea medicului Raed Arafat din conducerea ministerului Sănătăţii, dar şi faţă de actualul lor nivel de trai.
Protestatarii adunaţi în faţa Prefecturii din Craiova au strigat, ca şi sâmbătă, lozinci împotriva preşedintelui ţării şi împotriva actualei guvernări cărora le cer demisia şi organizarea de alegeri anticipate.
Pe timpul protestului, oamenii au purtat drapele cu stema decupată, simbol al revoluţiei anticomuniste, precum şi pancarte pe care se putea citi: 'Jos Guvernul', 'PDL, au murit eroi, dar nu pentru voi', 'Demisia', 'Anticipate'.
Protestatarii au afirmat din nou că veniturile lor sunt prea mici ca să îşi poată permite în cazul în care au nevoie de o urgenţă medicală să apeleze la serviciile private. AGERPRES/(AS-Maria Mitrică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Câteva sute de persoane au protestat în Piaţa Prefecturii din Craiova Câteva sute de persoane au protestat duminică după-amiază timp de aproape trei ore în Piaţa "Mihai Viteazul" - Piaţa Prefecturii din Craiova în semn de nemulţumire faţă de plecarea medicului Raed Arafat din conducerea Ministerului Sănătăţii, dar şi faţă de nivelul lor de trai.
Dolj: Corpul de Control al MS a început verificările la SJU Craiova după moartea pacienţilor operaţi de obezitate Reprezentanţi ai Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii au demarat, luni, verificări la Spitalul Judeţean de Urgenţă după decesul a doi din nouă pacienţi operaţi de obezitate morbidă cu sprijinul unor medici din Franţa, potrivit unor surse medicale.
Ion Prioteasa (PSD): Sunt solidar cu toti cei care au manifestat în centrul Craiovei Vicepreşedintele PSD Ion Prioteasa declară că este solidar cu toţi cei care au manifestat, sâmbătă, în Piaţa Prefecturii din Craiova, atât în calitate de preşedinte al PSD Dolj, cât şi în calitate de craiovean.
Mitinguri de protest la SJU Craiova şi Serviciul de Ambulanţă Dolj Peste 500 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova şi peste 30 de salariaţi ai Serviciului de Ambulanţă Dolj au protestat luni dimineaţă în curtea spitalului craiovean.
Dolj: Protest spontan la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova pentru tichetele de masă Craiova, 9 mar /Agerpres/ - Peste o sută de cadre medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Craiova au participat, miercuri după-amiază, la un protest spontan în curtea unităţii spitaliceşti în semn de nemulţumire faţă de neacordarea tichetelor de masă de la începutul acestui an...
Vâlcea: Demersuri iniţiate de Consiliul Judeţan pentru înfiinţarea secţiei de reumatologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea a înaintat Ministerului Sănătăţii o cerere prin care se solicită înfiinţarea unei secţii de reumatologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a declarat, luni, pentru AGERPRES preşedintele instituţiei, Ion Cîlea.